Šta?!

Ludak kakvog niste vidjeli - pokušao da ukrade aligatora: MMA borac u gaćama upao u zoo vrt!

Autor Dragan Šutvić

Američki borac postao je vijest dana na Floridi jer je želio da nabavi novog partnera za sparing.

Izvor: Profimedia

Nekadapnji MMA borac, a sada takmičar u boksu bez rukavica Majk Peri (30), uhapšen je na Floridi, prenose pojedini izvori iz SAD. Njega su policajci zatekli kako pokušava da ukrade aligatora iz lokalnog zoo vrta, a jedan od radnika te ustanove pozvao je policiju zbog Perijevog ispada.

Kako se navodi u policijskom zapisniku, radnik zoo vrta na Floridi primijetio je Perija kako u kupaćim gaćama ulazi kod aligatora, a namjera mu je bila da ga savlada metalnom šipkom i zatim ukrade!

Nije poznato kako bi ga i gdje transportovao, ali je Perijeva ideja bila da mu aligator posluži kao sparing partner za njegov naredni meč u boksu bez rukavica.

Dosta neobična ideja, sigurni smo da ovako nešto prvi put čujete!

Ove detalje Majk Peri ispričao je američkim policajcima u najbližoj stanici, ali tek nakon što su se oni pomučili da ga privedu. On je nekoliko minuta bježao kroz zoo vrt i to nakon što je prvo veoma prijateljski prišao policajcima, a zatim počeo da trči od njih nakon što su pomislili da želi da se rukuju...

Peri je u profesionalnoj karijeri imao 22 MMA borbe, a zatim je prešao u boks bez rukavica gdje se do sada dva puta takmičio.

Tagovi

MMA