ŠTA?

Misteriozna Novakova poruka - Anđeoski brojevi i Kolonija!? Đoković sve začudio na Instagramu, evo o čemu se radi...

Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je ostavio misterioznu poruku na Instagramu u kojoj spominje Anđeoske brojeve.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je u nedjelju prvi turnir u 2022. godini i tako najavio da u odličnoj formi čeka Rolan Garos na kome juri treću titulu u karijeri. Đoković je u posljednje dvije sedmice značajno popravio formu pošto je odlično igrao i u Madridu i u Rimu, a trenutno "puni baterije" u Beogradu pred put u Pariz.

Zanimljivo je da se Đoković vratio u Srbiju istog dana kada je podigao pehar u Rimu, a sve pošto je "očitao lekciju" grčkom teniseru Stefanosu Cicipasu i došao do svoje hiljadu i prve pobjede u karijeri.

Taj broj mu očigledno mnogo znači pošto ga je istakao i na svom Instagramu u vrlo misterioznoj objavi.

Đoković je podijelio zanimljiv "stori" na svom profilu uz pjesmu hrvatske grupe Colonia - "Nije nam dovoljna ni 1.001 noć" uz koju je dodao i zanimljivu grafiku. U pitanju je poruka na engleskom u kojoj se govori o "anđeoskom broju 1.001", što mnogi nisu znali kako da protumače.

"Anđeoski broj 1.001 podsjeća te da su pred tobom sve moguće budućnosti i da si ti taj koji oblikuje svoj život", stoji u pojašnjenju broja koji je očigledno veoma značajan Novaku Đokoviću.

Anđeoski brojevi su kombinacije cifara koje nam zaintrigiraju pažnju, kao recimo kada primijetimo da je 2. februar 2022. godine, ili da je recimo na satu 11.11. Detalji su opisani u knjizi američke autorke Dorin Virtju "101 Anđeoski broj" u kome se tumače različite "vibracije brojeva".

Tako za pomenuti 1.001, koji je Novak Đoković izdvojio, objašnjava se savršena sinergija brojeva "0" i "1". Broj 1 predstavlja nove početke i kreativnost, a broj 0 "duhovno carstvo", kaže knjiga.

"Vaš radni kapacitet biće udvostručen u tim danima. Trebalo bi da imate pravi pristup u stvarima koje izazivaju probleme. Budite optimisti u svakoj situaciji", navodi se u ovom interesantnom tumačenju u koje je očigledno upućen i Novak Đoković koji uvijek traga za nekim novim i neobičnim stvarima u životu.

Podsjetimo, Rolan Garos počinje sljedeće nedjelje i Novak Đoković brani titulu.