SVI GA GLEDAJU

Stefan Đoković zvijezda Vimbldona! Novakov snimak sa treninga oduševio svijet - ovako se sprema za četvrtfinale! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Sin Novaka Đokovića je pravi hit na ovogodišnjem Vimbldonu.

Izvor: Twitter/@NickMcCarvel

Stefan Đoković je postao velika zvijezda na Vimbldonu. Sin Novaka Đokovića oduševljava ljubitelje tenisa iz dana u dan, kako reakcijama dok gleda tatu, tako i treninzima i snimcima.

Još jedan klip postao je viralan. Ponovo je Stefan trenirao sa Novakom, ovog puta je bio u ulozi skupljača loptice, pa mu je pomagao prilikom serviranja. Sve to pred četvrtfinalni meč sa Janikom Sinerom.

Možda će vas zanimati

Tu je naravno bio i Goran Ivanišević koji će sa srpskim asom raditi na spremanju taktike i detaljima za naredni okršaj, ali su sve kamere bile uperene ka jednom od najmlađih članova porodice Đoković.

"Koristim svaku priliku da igram sa njim jer je sada potpuno u tenisu. Sve ga zanima, kako može da igra, on gleda mečeve i analizira ih. Biću mu podrška u svakom smislu ako zaista želi da bude profesionalni teniser", poručio je Novak na pitanje o sinu i tenisu.

Stefan je prije nekoliko dana pokazao da ima talenat za tenis, posebno kada je uspio i da lobuje tatu na mreži, a ukoliko nastavi da uživa u ovom sportu, mogli bi u budućnosti da gledamo još jednog Đokovića na teniskim terenima.

Ko zna, možda jednog dana i na vimbldonskoj travi...