OPA!

Kakva prozivka - Nadal se uplašio i pobjegao! Stalno brani Novaka, a Rafu uništava: Američki teniser napravio haos!

Autor Nebojša Šatara

Poznati američki teniser optužio je Nadala da je "pobjegao" od Kirjosa u polufinalu Vimbldona.

Izvor: Youtube/Wimbledon/screenshot

Rafael Nadal je zbog puknutog mišića stomačnog zida morao da odustane od Vimbldona. Predao je meč polufinala Niku Kirjosu, a dok se uveliko raspravlja o promjeni pravila - ima i onih koji misle da je Rafa pobjegao od Australijanca!

Kirjos igra turnir života, nikada nije bio bolji na travi, a dobro se pamti da je već uspijevao da dobije Nadala na Vimbldonu i to još davne 2014. godine. Nadal je otvoreno priznao da ne vjeruje da može da dobije još dva meča u Londonu i podigne titulu, a sada ga je jedan kolega "pecnuo" i poručio da nije mogao više ni jedan.

Ako ste zastali da razmislite o kome se radi, vjerovatno ste pogodili. To je naravno američki teniser Tenis Sandgren koji sve proziva bez dlake na jeziku, a čini se da mu je Nadal jedna od najdražih meta.

Sandgren, jedan od rijetkih koji su podržali Đokovića tokom haosa u Australiji, napisao je sljedeće na Tviteru...

"Baš se pitam da li bi Rafael Nadal izašao na teren protiv bilo koga drugog osim Kirjosa... Samo sam znatiželjan. Šteta, baš mi je žao što nećemo gledati njihov meč", napisao je Sandgren i tako pokrenuo diskusiju na društvenim mrežama, baš kao i prethodno Fonjini koji je Nadala optužio da lažira povredu.

Navijači se uglavnom ne slažu sa Sandgrenom i dodaju da ne vjeruju da se "teniser sa 22 grend slema plaši protivnika koji ima nula", ali je vjerovatno Amerikanac samo želio da pridobije pažnju.

Podsjetimo, u drugom polufinalu sastaju se Novak Đoković i Kameron Nori.

(MONDO)