• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vimbldon morao da hitno mijenja! Nadal se povukao, Kirjos ušao u finale, a evo šta sada čeka Đokovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U petak će na Centralnom terenu biti odigran samo jedan spektakl!

 Vimbldon mijenja raspored zbog odustajanja Rafaela Nadala Izvor: FoNet/AP/Alastair Grant

Španski as Rafael Nadal povukao se sa Vimbldona zbog povrede i tako je otkazan njegov polufinalni meč u petak protiv Nika Kirjosa. Australijanac će direktno proći u svoje prvo grend-slem finale, a meč Novaka Đokovića i Britanca Kameruna Norija zakazan je za petak u 14.30 časova.

Spletom okolnosti, Vimbldon je morao da "izbriše" meč Nadal - Kirjos iz rasporeda i da napravi promjenu, pa je za sada jedini zakazani meč na glavnoj pozornici u Vimbldonu onaj u kojem će Srbin i Britanac igrati za plasman u finale. Nole bi u tom meču igrao za sedmu titulu u Londonu i za ukupno 21. grend-slem trofej.

Možda će vas zanimati

Nadal, koji se upravo oprostio od turnira u Britaniji, ostaće u svakom slučaju rekorder na "vječnoj listi" jer ima 22 trofeja, ali Đoković ima šansu da mu se primakne na samo pehar zaostatka. Ipak, trebalo bi sačekati i strpljivo pratiti šta će se dalje događati na Vimbldonu, iako je Nole upravo postao još veći favorit za osvajanje titule.

I Đoković i Nori su prošli kroz dramu do završnice Vimbldona, a sreli su se i na završnom Mastersu prošle sezone, u meču u kojem je Novak rutinski pobijedio u grupnoj fazi (6:1, 6:2),

"Igrali smo u zatvorenom i to je bio naš jedini meč. Naravno, drugačiji su uslovi, drugačiji turniri i okruženje nego na ovdašnjem Centralnom terenu, u polufinalu grend-slema u njegovoj zemlji. Znam šta očekujem, u smislu da će imati podršku navijača. To je polufinale i uvijek je šou, pa je bolje da budete spremni", rekao je Đoković u najavi meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC