• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan skandal na Vimbldonu: Izbila velika tuča, policija hapsila pripadnike obezbjeđenja!?

Autor Dragan Šutvić

Nezapamćena scena na najvećem turniru!

 potukli se radnici obezbjeđenja na vimbldonu Izvor: Profimedia

Dok se bliži kraj takmičenja na Vimbldonu, engleski mediji pišu o velikom skandalu. Trojica pripadnika obezbjeđenja čuvenog turnira su uhapšena zbog tuče ispred jednog od terena! "Dejli mejl" piše da su se sukobili pred gledaocima, a da je povod bila rasprava oko produžene pauze za ručak.

Možda će vas zanimati

Policija je morala da interveniše u petak u vrijeme obroka zaposlenih na Vimbldonu jer su se trojica pripadnika obezbjeđenja potukla ispred terena broj dva. Prema saznanjima engleskog lista, jedan akter tuče je optužio kolegu da je bio na pauzi od čak tri sata i o tome je obavijestio nadređenog u kompaniji za bezbednost.

Tuča je bila toliko žestoka da su se gledaoci uplašili i da su u strahu za opštu bezbjednost pozvali policiju. "Jedan gledalac je vikao: 'Neka neko pozove obezbeđenje', a nije shvatao da se zapravo tuku pripadnici obezbjeđenja", navedeno je u tekstu.

Sva trojica su uhapšena, a policijska istraga je u toku. "Ovo je sramota. Nije dobra slika kada se tuku pred navijačima. To je narušilo reputaciju kompanije. Ne mogu da vjerujem da su to uradili", citirane su riječi jednog izvora iz agencije u kojoj sva trojica rade.

Pripadnici obezbjeđenja na Vimbldonu već su bili na udaru na ovogodišnjem turniru, jer su pojedini na ulazima optuženi da nisu skenirali ulaznice navijača koji su napuštali terene, što je onemogućilo organizatore da ponovo prodaju karte. Navodno je zbog tog propusta bilo praznih mjesta na tribinama početkom prošle nedjelje.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC