• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugačiji smo igrači, drugačije smo ličnosti... Nik Kirjos se odmah oglasio o Rafaelu Nadalu i odustajanju sa Vimbldona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Australijanac ostavio poruku na društvenim mrežama.

 Nik-Kirjos-o-Rafaelu-Nadalu-i-odustajanju-na-Vimbldonu Izvor: Profimedia

Rafaelu Nadalu bilo je veoma teško, ali je ipak morao da odustane od daljeg učešća na Vimbldonu. On se zbog povrede povukao i neće igrati u polufinalu protiv Australijanca Nika Kirjosa, koji je direktno ušao u finale.

Nakon što je iznenada dobio još dva dana za odmor i pripremu za meč protiv Novaka Đokovića ili Kameruna Norija, Kirjos se oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku Špancu.

"Drugačiji igrači, drugačije ličnosti. Rafaele, nadam se da će tvoj oporavak ići dobro i svi se nadamo da ćemo te uskoro vidjeti zdravog. Do sljedećeg puta...", napisao je Australijanac, u krajnje sportskom duhu.

Zanimljivo je istaći da su oba Kirjosova rezultata karijere na Vimbldonu vezana direktno za Nadala. U ljeto 2014, na svom debiju na najvećem turniru na svijetu, Kirjos je ušao u četvrtfinale nakon što je prethodno eliminisao upravo Rafu. Ovog jula, on je ostvario uspjeh karijere tako što je prošao u polufinale i taj rezultat je samo popravio ulaskom i u finale. Pretpostavljamo da bi i on više volio da je taj uspjeh napravio trijumfom na terenu, a ne Nadalovim povlačenjem.

Ovakvim raspletom, za petak je ove večeri zakazan samo jedan meč na Centralnom terenu - polufinale u kojem će Novak Đoković protiv domaćeg tenisera igrati za plasman u nedeljni duel protiv Kirjosa, za titulu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC