Srbijo, raduj se!

Bravo! Srpska senzacija (18) uzela bronzu na Svjetskom prvenstvu: Tim Srbije otrovan, a ona ipak stigla do postolja!

Autor Bojan Jakovljević

Sjajna srpska atletičarka Angelina Topić obradovala je naciju bronzom na Svjetskom prvenstvu za takmičarke do 20 godina!

Izvor: MN PRESS

Sjajna Angelina Topić ponovo je zasijala! Na Svjetskom prvenstvu za takmičarke do 20 godina osvojila je bronzu! Ona je preskočila 1,93 metara i ostala je iza Karmen Brus iz Estonije koja je osvojila zlato i Brit Virman iz Holandije koja je bila srebrna!

Karmen Brus je preskočila 1,95 metara i tako došla do zlata, dok je Virman imala istu visinu kao Angelina, ali sa manje pokušaja!

Angelina je sve visine preskakala iz prve do 1,93 metara, a tu visinu je preskočila iz drugog pokušaja! Ona je uspjela da osvoji medalju iako je srpski tim bio otrovan hranom kada je došao u Kolumbiju, o čemu je javno govorio njen otac i trener Dragutin Topić.

"Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu djecu. Besana noć je iza nas... Pop**dio sam (izvinjavam se na rječniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osjećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao!", napisao je Dragutin Topić.

Ipak njegova ćerka je i pored svega uspjela da donese medalju Srbiji! A u ovom uzrastu, do 20 godina, moći će da se takmiči i za dvije godine pošto je bila jedna od najmlađih takmičarki!

 Druga srpska takmičarka u ovom finalu Zorana Rokavec završila je takmičenje kao 10. pošto je prečku rušila na visini 1,80 metara.