• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo! Srpska senzacija (18) uzela bronzu na Svjetskom prvenstvu: Tim Srbije otrovan, a ona ipak stigla do postolja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sjajna srpska atletičarka Angelina Topić obradovala je naciju bronzom na Svjetskom prvenstvu za takmičarke do 20 godina!

 Angelina Topić treća na Svjetskom prvenstvu u atletici Izvor: MN PRESS

Sjajna Angelina Topić ponovo je zasijala! Na Svjetskom prvenstvu za takmičarke do 20 godina osvojila je bronzu! Ona je preskočila 1,93 metara i ostala je iza Karmen Brus iz Estonije koja je osvojila zlato i Brit Virman iz Holandije koja je bila srebrna!

Karmen Brus je preskočila 1,95 metara i tako došla do zlata, dok je Virman imala istu visinu kao Angelina, ali sa manje pokušaja!

Možda će vas zanimati

Angelina je sve visine preskakala iz prve do 1,93 metara, a tu visinu je preskočila iz drugog pokušaja! Ona je uspjela da osvoji medalju iako je srpski tim bio otrovan hranom kada je došao u Kolumbiju, o čemu je javno govorio njen otac i trener Dragutin Topić.

"Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu djecu. Besana noć je iza nas... Pop**dio sam (izvinjavam se na rječniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osjećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao!", napisao je Dragutin Topić.

Ipak njegova ćerka je i pored svega uspjela da donese medalju Srbiji! A u ovom uzrastu, do 20 godina, moći će da se takmiči i za dvije godine pošto je bila jedna od najmlađih takmičarki!

 Druga srpska takmičarka u ovom finalu Zorana Rokavec završila je takmičenje kao 10. pošto je prečku rušila na visini 1,80 metara. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC