Ostali sportovi

Ukrajinac vrijeđao Srbe: "Janko, Viktore, sram da vas bude!" Prozivao ih zbog Rusije, dobio brutalan odgovor

Autor Bojan Jakovljević

Ukrajinski teniser objavio je javno detalje navodne privatne prepiske sa bivšim srpskim teniserima, Jankom Tipsarevićem i Viktorom Troickim.

Izvor: Profimedia/TwitterStakotennis

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski isprozivao je Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, bijesan zbog njihove odluke da igraju egzibiciju u Rusiji. Onda je dobio brutalan odgovor od dvojice bivših srpskih igrača koja nisu željeli da trpe njegove poruke i uvrede. Između ostalog, optužio ih je da "su se prodali za novac".

Stahovski, svojevremeno 31. teniser svijeta, objavio je detalje navodne privatne prepiske sa Srbima veoma javno - na svom Tviter nalogu. Ovako se dopisivao sa Viktorom:

  • STAHOVSKI: "Razočaralo me je Viktore što sam te vidio u Rusiji, ali pretpostavljam da novac može da kupi sve."
  • TROICKI: "Neprocjenjivo je biti u zemlji mojih baka i deka. Ti si Instagram klovn koji miješa politiku i sport. Ovo nema ništa sa ratom, ali kad si već pomenuo, moja zemlja i ja prošli smo kroz sva sranja i nikad nismo dobili podršku! Zato molim te od**bi", napisao mu je Viktor.
  • STAHOVSKI: "Divno, uživaj. Bolje je biti Instagram klovn koji brani svoju zemlju nego da budem kuč*a ruskog novca."

A, evo šta je slao Janku:

  • STAHOVSKI: Razočarao si me Janko, veoma me je razočaralo što te vidim u Rusiji. Pretpostavljam da je novac veći od morala, to je tvoj izbor.
  • TIPSAREVIĆ: "Zaista? Šta ćemo sa ovim, gospodine Instagram borče za slobodu. Da li ste ti ili bilo kod od tvojih je**nih članova porodice bojkotovali ili protestovali na bili koji način kada je NATO bombardovao moju zemlju, moju porodicu i moje ljude, prije nekih 20 godina?", odgovorio mu je Janko.
  • STAHOVSKI: "Uživaj u novcu, lijepo je od tebe što me zoveš Instagram borcem za slobodu."

Ukrajinac je objavio samo djelimične dijelove prepiski, u oba slučaja "okačivši" zaključno sa svojim odgovorima.