• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković mu prvi pružio pomoć, Ukrajinac ga brutalno napao: Zaboravio Novakove poruke, pa izvrijeđao i Srbiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Skandalozne izjave Ukrajinca o Novaku Đokoviću, prijatelju koji mu je nudio pomoć.

 Sergej Stahovski okrenuo se protiv Novaka Đokovića Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Instagram/stako_s/printscreen

Novak Đoković je smatrao da treba da pomogne prijatelju, nekadašnjem ukrajinskom teniseru Sergeju Stahovskom, a sada mu se obilo o glavu što je brinuo za njega. Bivši ukrajinski teniser brutalno je napao Novaka gostujući u jednom podkastu u svojoj zemlji, a njegove riječi prenijeli su svi sportski mediji u Ukrajini.

Iako je Đoković prvi poslao Stahovskom poruke nakon što je počeo rat u Ukrajini, Sergej je sada promijenio priču, zaboravio na njihovo prijateljstvo i napao Novaka da sve radi kako bi se dopao ljudima. On je bio veoma oštar kada je kritikovao najboljeg srpskog sportistu, tvrdeći da Novak Đoković podilazi narodu u Srbiji i Rusiji!

Ove riječi posebno će zaboljeti Novaka Đokovića kada se zna da je među prvima na svijetu nudio pomoć Ukrajincima. Sergej je odmah po izbijanju rata obukao vojnu uniformu, a srpski teniser bio je među prvima koji su mu poslali poruku da vide da li mu je nešto potrebno. I sam Stahovski pričao je o tome... Sada priča drugačije!

"Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru. Sa druge strane, Federer je uvijek neutralan, on je Švajcarac. Nikada ne odgovara na škakljiva pitanja i zato je nedodirljiv, niko mu ništa ne može. Neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smjestio ukrajinsku djecu u kampove u Švajcarskoj", rekao je ukrajinski teniser.

Ostaje da se vidi da li će Novak Đoković reagovati na ovakve navode, mada su za tako nešto veoma male šanse. Jedan od najboljih tenisera vjerovatno će samo ignorisati riječi Sergeja Stahovskog. Treba podsjetiti i da je Ukrajinac nedavno podržao Jelenu Đoković na društvenim mrežama...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC