BRAVO!

Zašto je Đoković dao novac dječaku u Pioniru? Javio se jedan od njih - zbog ovog poteza ih je Novak častio! (FOTO)

Autor Nebojša Šatara

Jedan od dječaka otkrio je zbog čega su od Novaka Đokovića dobili 100 evra.

Izvor: Printscreen/Sport klub

Novak Đoković došao je na utakmicu između Crvene zvezde i Valensije, navijači su ga pozdravili, a onda je u poluvremenu jedan momenat postao viralan. U pitanju je trenutak kada je srpski teniser jednom od dječaka koji su prišli dao 100 evra. Otkriveno je i zbog čega je to uradio, odnosno šta se tačno dogodilo. U pitanju su mladići koji su našli njegovu kreditnu karticu!

Jedan od njih, momak sa inicijalima U.G. javio se redakciji "Kurira" i objasnio je šta se sve izdešavalo. "On je sa društvom u šumi u blizini dvorane pronašao Novakovu platnu karticu. Obezbjeđenje u hali dopustilo je ovoj grupici da priđe do parketa i da mu vrate karticu. Novak se obradovao, srdačno ih pozdravio i u znak zahvalnosti je izvadio 100 evra", navodi se u tekstu.

Srpski teniser na ovaj način zahvalio se momcima koji su mu pomogli da izbjegne birokratske probleme. Đoković je ujedno i donio sreću košarkašima Zvezde koji su pobijedili španski tim (92:73). Prije samo pet dana bio je i u "Areni" i pratio utakmicu košarkaša Partizana i Olimpijakosa.

(MONDO)