• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak uhvaćen na djelu! Amerikanci mu nisu dali da igra, on izašao na teren u Beogradu - sprema se za najveći rekord!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković ne gubi vrijeme, sada je spreman da postavi rekord poslije koga više neće biti nikakve dileme ko je najveći svih vremena.

 Novak Đoković se sprema za sezonu na šljaci Izvor: Profimedia

Novak Đoković ipak nije mogao da uđe u Sjedinjene Američke Države i da nastupi na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju i zato je već krenuo da se sprema za sezonu na šljaci. Prvi turnir poslije Australijan opena na kome ćemo ga vidjeti je Monte Karlo na kome ćemo ga vidjeti od 9. aprila. 

Pošto nije mogao da osvaja nove bodove pao je sa prvog mjesta ATP liste, ali bi tu mogao da se vrati i bez izlaska na teren. Ukoliko Karlos Alkaraz ne osvoji turnir na Floridi, a raspored mu je težak, vratiće se narednog ponedjeljka Novak na prvo mjesto. A prije toga, on vrijedno trenira. Jedan navijač ga je "uhvatio" kako na svojim terenima u Beogradu već hvata pun zamah za sezonu na šljaci! 

Kruna sezone na šljaci biće naravno Rolan Garos na kome će zajedno sa Đokovićem i Rafael Nadal hvatati željeti da osvoje svoj 23. rekordni grend slem u karijeri. Do tada će se odigrati turniri u Hjustonu, Marakešu, Eštorilu, Monte Karlu, Barseloni, Banjaluci, Minhenu, Madridu, Rimu, Ženevi i Lionu i do tada će svaki turnir koji Srbin bude igrao biti priprema za Pariz i teren "Filip Šatrije. 

Na šljaci Novak ima mnogo uspjeha, a iako igra u eri najboljeg "šljakaša" svih vremena Rafaela Nadala uspio je dva puta da mu uzme tron i da osvoji turnir u Parizu. Pogledajte kako se sada sprema za ovaj turnir:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC