Nova snaga!

Srpski rukometaš dao 9 golova Vespremu: Selektore, gledaš li ovo? Brat mu već igrao za "orlove", sad se i on nameće!

Autor Nebojša Šatara

Porodica Krsmančić bi uskoro mogla da dobije još jednog srpskog reprezentativca!

Izvor: MN PRESS

Srbija ima još jednog igrača koji se nameće selektoru! Osim dokazanog Lazara Kukića, supertalentovanog Stefana Dodića, sada i Mladen Krsmančić pruža sjajne partije! Njegov stariji brat Marko igrao je povremeno za nacionalni tim, a sada je 30-godišnji Mladen upisao sjajan meč u ligi protiv Vesprema!

Na kraju je velikan mađarskog rukometa savladao Čurgo sa 28:27 (16:13) uz solidnu partiju Dragana Pešmalbeka koji je dao dva gola, ali i uz nekoliko odbrana Vladimira Cupare, ali je timu koji igra četvrtfinale Lige šampiona sa Kjelceom najviše problema napravio srpski srednji bek.

Osim sjajnih asistencija Mladen Krsmančić je upisao devet golova i tako nastavio da priža sjajne partije ove sezone. Sve je bliže i Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj u januaru 2023. godine, a Krsmančić bi mogao da dobije poziv selektora Tonija Đerone kao alternativa dvojici startnih srednjih bekova. Naravno i Stefan Vujić koga su "oteli" Hrvatskoj je u konkurenciji, tako da na poziciji organizatora igre Srbija nema briga. 

(MONDO)

Tagovi