• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski golman "poslao" dvojicu rukometaša u bolnicu! "Ovo nikad nisam vidio!" (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski golman Dejan Milosavljev, jedan od najboljih na svijetu, bez loše namjere je zakačio dvojicu protivničkih igrača koji su zbog toga morali u bolnicu. Dobio je crveni karton, a na sve to se i sam povrijedio.

 Golman Dejan Milosavljev povrijedio dvojicu rukometaša Izvor: YouTube/Handball Nation/Screenshot

Sjajni srpski rukometni golman Dejan Milosavljev plasirao se u polufinale Evropske lige sa svojim Fukseom pošto su u revanšu pobijedili Kadeten Šafhauzen i tako stigli zaostatak iz prvog meča. Bila im je potrebna pobjeda od pet golova razlike, a Fukse Berlin je na domaćem tereneu slavio 30:24, pa će tako ući u borbu za pehar koji je ovaj klub do sada osvajao dva puta, a čak pet puta od 2015. godine je igrao u finalima.

Utakmicu u Berlinu obilježile su dvije teške povrede rukometaša Kadetena, a njima je "kumovao" upravo Dejan Milosavljev. Nažalost, dvojica igrača gostujućeg tima su loše prošla pošto su završili u bolnici!

Prvo je loše prošao Lukas Herburger na koga je Milosavljev pao sa svojih 135 kilograma nakon sudara, zbog čega je odmah morala da mu bude ukazana pomoć, a procjena ljekarskog tima bila je da Austrijanca odmah moraju da prebace u bolnicu na dalja ispitivanja. Da stvar bude gora, ubrzo poslije toga je nogom srušio i Zorana Markovića, koji je u kontranapadu skočio "duboko" u golmanski prostor, a tom prilikom ga je zakačio stopalom u lice.

Milosavljev je dobio crveni karton i povrijedio je stopalo, dok se Marković onesvijestio i ostao je nepomično da leži, zbog čega je i publika pretrnula. Švajcarski reprezentativac je takođe prebačen u bolnicu, a tamo je saznao da njegova ekipa ipak nije uspjela da napravi preokret u posljednjim minutima i ispala je.

"Ovo nikada nisam doživio. Čak smo dvojicu igrača poslije utakmice morali voziti u bolnicu", izjavio je sportski direktor David Graubner dok se Kadeten Šafhauzen čak oglasio i saopštenjem. Sporne trenutke sa utakmice pogledajte od 7:35 sljedećeg snimka i 9:25:

Pogledajte "hajlajtse" sa meča Fuksea i Kadetena.
Izvor: YouTube/Handball Nation

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC