Ostali sportovi

POSLIJE TUČE I SUSPENZIJA, CRVENO I CRNO-BIJELI IGRAJU ZA TITULU: Partizan hoće da prekine deceniju dominacij

Partizan hoće da prekine dominaciju, a imaće prilično dobru šansu na narednom meču!

Izvor: MN PRESS

Arkus liga je ušla u finale, a nakon prvog meča u kome smo vidjeli spektakularan rukomet, ali i velike incidente od 18 časova na Banjci igra se revanš, Vojvodina je na kraju pobijedila poslije produžetaka 32:28, a sada Partizan želi da se osveti. 

Ipak, Vojvodina će na ovom meču biti desetkovana. Prvo su se "lalama" na polufinalnom meču protiv Dinama iz Pančeva povrijedili Milan Milić i MIloš Grozdanić, kao i rezervni golman Luka Arsenić, a na meču sa Partizanom plavi karton je dobio Gregor Ocvirk, slovenački bek koji je i "zakuvao" cijelu tuču na prošloj utakmici poslije provokacije Vuka Lazovića. Takođe će Vojvodina biti bez Borisa Rojevića koji je takođe dobio plavi karton i suspendovan je na ovom meču. 

Što se Partizana tiče, najefikasniji igrač tima Stefan Petrić još nije na 100 odsto mogućnosti jer vuče povredu već neko vrijeme, a neće biti ni Borisa Radivojevića. Ipak on je druga opcija na lijevom krilu poslije Mladena Šotića, a tu može da pomogne i Uroš Kojadinović tako da crno-bijeli ovaj meč očekuju prilično kompletni. Pogledajte tuču sa prošlog meča:

Crno-bijeli se nadaju da bi mogli da iznenade Vojvodinu na ovom meču i da iskoriste to što devetostruki uzastopni šampion Srbije nije kompetan. Nakon ovog meča Vojvodinu čekaju mečevi finala EHF kupa sa norveškim Nerbom 28. maja i 3. juna, a tek onda eventualna majstorica finala Arkus lige 8. juna. Kada će se igrati kup i kada ćemo dobtii osvajača tog trofeja, to izgleda još uvijek niko ne zna...