• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON JE ZAPOČEO TUČU PARTIZANA I VOJVODINE: Zaletio se na Lazovića poslije provokacije! (VIDEO)

Iako je rukomet bio sjajan, nažalost će prva utakmica finalne serije plejofa Arkus lige biće zapamćena po incidentina,

 Ko je započeo tuču na meču Vojvodine i Partizana Izvor: Youtube/ARKUS liga

Vidjeli smo spektakularan rukomet u prvom meču finala Arkus lige između Vojvodine i Partizana. Duel je otišao u produžetke, na kraju je Vojvodina slavila 32:28, ali je meč ostao u sijenci velike tuče iz prvog poluvremena. 

Sudije meča su prvo propustile da sviraju kontakt kada je jedan od igrača Vojvodine zakačio Uroša Kojadinovića, potom su im promakli jedni koraci, a onda je pivot Partizana Vuk Lazović vrlo oštro startovao na Tunižaninu koji igra na poziciji lijevog beka za Vojvodinu Azizu Aidiju. 

U direktnom prenosu je poslije tog starta uslijedio usporeni snimak, a kada su se kamere vratile na teren vidjeli smo da je izbila opšta tuča na terenu. Ipak, nismo vidjeli momenat koji je sve započeo. Pogledajte kako je ova tuča izgledala:

Kada se pogleda snimak meča sa kamera Arkus lige vidi se da je poslije starta Vuk Lazović prišao Azizu, unio mu se u lice i nešto mu dobacio. Prvi je crnogorskom reprezentativcu prišao Bojan Rađenović iz Vojvodine, a onda je vrlo bijesno došao do njega i Gregor Ocvirk. 

Iskusni slovenački bek je bio revoltiran ponašanjem Vuka Lazovića i odmah ga je gurnuo, nakon čega je krneula opšta tuča na terenu! Pogledajte taj momenat:

Izvor: Youtube/ARKUS liga

Na kraju smo dugo čekali presudu arbitara na ovom meču i crveni karton je dobio Vuk Lazović od koga je sve krenulo, a plave kartone su dobili Gregor Ocvirk iz Vojvodine i Boris Radivojević iz Partizana koji neće imati pravo nastupa na narednom meču plejof serije koji se u srijedu od 18 časova igra na Banjci. 

Isključen je i Boris Rojević, trener Vojvodine, a zbog njega je krenula druga gužva na ovom meču. Kada se sve naizgled smirilo poslije prvog sukoba jedan od ljudi iz stručnog štaba Partizana je prvo bio u raspravi sa Rojevićem, a onda ga je gurnuo sa leđa što ga je razbjesnilo. Pogledajte i te momente: 

Pogledajte

01:34
Tuca Vojvodina Partizan
Izvor: RTS 2
Izvor: RTS 2

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC