Ostali sportovi

SRAMOTA - Cijeli stadion ZVIŽDI NOVAKU! Đoković tražio pomoć ljekara i dobio UVREDE, a onda je spustio Francuze! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Tako je, Novače, samo šmekerski!

Izvor: eurosport

Ne može publika na grend slemovima da ne navija protiv Novaka! Nakon što su ga iznervirali krajem prvog seta u meču trećeg kola sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, do kraja drugog seta skoro svi na stadionu su se okrenuli protiv njega!

Pošto je burno proslavio osvajanje drugog seta u taj-brejku, Novaku je trebala pauza. Osjećao je bol i grčeve u nozi i zatražio je medicinski tajm-aut, a iako je to njegov rival iskoristio da ode u toalet i takođe zatraži pauzu, publika je krenula da zviždi!

Novak je to naravno čuo, a nije ga uopšte iznenadilo ovakvo ponašanje publike. Samo se osmijehnuo kada je čuo zvižduke, a onda je krenuo da aplaudira publci i pokazao im je uzdignut palac! Pogledajte: 

Naravno nije to nimalo poremetilo srpskog tenisera već ga je dodatno motivisalo! Uzeo je ekspresno prva tri gema trećeg seta i oni koji su ga napadali sa tribina cijeli meč mogli su samo da čekaju njegovu pobjedu!