Ostali sportovi

CIJELA PORODICA ĐOKOVIĆ OPKOLILA ALKARAZA! Karlos Novaku "oteo" trofej, a Jelena odmah otrčala kod Španca (FOTO)

Porodica Đoković ima velikog šampiona, a ovo što su uradili poslije poraza Novaka Đokovića od Karlosa Alkaraza pokazuje koliko su zapravo veliki.

Izvor: Twitter/NovakDjokerFans

Novak Đoković nije uspio da pobijedi Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, a nakon poraza njegova porodica je oduševila sve ponašanjem. Kamere su prvo snimile devetogodišnjeg Novakovog sina Stefana kako se pozdravlja sa Alkarazom i Špancu čestita osvojenu titulu, a sada smo dobili i pozadinu cijele situacije. 

Zapravo je skoro kompletan Novakov boks sišao do hodnika i tu se pozdravio sa Karlitosom, čestitao mu na velikom uspjehu, a ovu "delegaciju" predvodila je Jelena Đoković. Sa njom su osim Stefana bili Eduardo Artaldi i Elena Kapelaro, vrlo bitni članovi Novakovog tima. 

Supruga najboljeg tenisera u istoriji je pred meč prosula vodu za svojim izabranikom u nadi da će mu to donijeti sreću u finalu. To nije previše pomoglo, a kada je sve bilo gotovo Jelena je prvo vidjela suprugove suze, a onda se sa osmijehom spustila u hodnik stadiona da velikom rivalu čestita na sjajnoj igri. Pogledajte taj momenat:  

Ona se takođe nekada bavila tenisom, a nakon meča koji je trajao skoro pet sati Novak se pred svima zahvalio porodici na tome što su tokom čitavog turnira bili uz njega. "Lijepo je vidjeti mog sina da je i dalje tu i da se i dalje smije. Volim vas! Hvala vam što me pratite i podržavate", rekao je Novak na kraju svog obraćanja. 

BONUS VIDEO: