• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK VIDIO SINA I ZAPLAKAO! Slomio se poslije finala i samo mahnuo voditeljki - PUNE OČI SUZA (FOTO)

Novak je održao sjajan govor poslije gubitka na Vimbldonu, a kada je vidio sina Stefana na tribinama slomio se!

 Novak Đoković zaplakao nakon poraza u finalu Vimbldona Izvor: RTS

Novak Đoković nažalost nije uspio! Na kraju je u pet setova od njega bio bolji mladi 20-godišnjak i prvi reket svijeta Karlos Alkaraz 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4, a poslije poraza Srbin je odmah iskoristio priliku da čestita sjajnom rivalu na igri i da istakne da je zasluženo izgubio meč! 

Naširoko je pričao o tome koliko je Alkaraz bio dobar na travi ne samo na Vimbldonu već cijele ove sezone, a posebno je naglasio kako je impresivno to koliko je mladi Španac napredovao samo za godinu dana na travi. 

"Dobar dan svima, nije ovo dobro za mene, ali je dobro za Karlosa. Moram da počnem od pohvala Karlosu i njegovom timu. kakav kvalitet na kraju meča! Pronašao si prve servise, apsolutno si zaslužio. Fenomenalno! Mislio sam da ću sa tobom imati probleme samo na šljaci, eventualno na betonu, ali defintivno od ove godine to nije slučaj. Prije ove godine si samo nekoliko puta igrao na travi, zaista je nevjerovatno ono što si uradio ove sezone i ovdje i na Kvinsu. Što se mene tiče, nikada nije lijepo izgubiti ove mečeve. Ali kada se sve emocije slegnu mislim da ću morati da budem zadovoljan. Toliko sam puta dobio neizvjesne mečeve tokom godina... Recimo 2019. protiv Federera kada sam imao dvije meč lopte protiv sebe, možda je trebalo i da izgubim. Sada mislim da je neriješeno", počeo je Novak, a na pitanje da li je ponosan na svoj nastup u finalu iskreno je rekao:

"Biću sutra ujutru, danas nisam toliko ponosan. Teško je prihvatiti ovo kada ste bili tako blizu. To su oni momenti za koje radimo svaki dan- Jako sam zahvalan iako nisam pobijedio danas. Izgubio sam od boljeg igrača i idem dalje. Nadam se još bolji nego što sam bio."

Na kraju kada je vidio sina na tribinama, slomio se.

"Lijepo je vidjeti mog sina da je i dalje tu i da se i dalje smije", rekao je Novak, pa zastao i zaplakao. A onda je nastavio: "Volim vas! Hvala vam što me pratite oi podržavate", rekao je i nije mogao više. Pogledajte: 

Izvor: RTS/Screenshot

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:03
Djokovic Alkaraz
Izvor: ESPN
Izvor: ESPN

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC