Počivaj u miru...

Poginuo nekadašnji igrač američkog fudbala: Motorom naletio na džip, ostao na mjestu mrtav!

Autor Nebojša Šatara

Užasne vijesti stižu iz SAD, gdje je poginuo nekadašnji NFL igrač Aleks Kolins.

Izvor: Profimedia

Strašne vijesti stižu iz SAD i ostavile su u šoku sve NFL fanove! Bivši bek Sijetla i Baltimora Aleks Kolins (28) izgubio je život u saobraćajnoj nesreći, nakon što je svojim motorom naletio na džip! Saobraćajna nesreća dogodila se u nedjelju 13. avgusta, a Kolins je poginuo u Brovard Kauntiju na Floridi.

Kolins je tokom NFL karijere nastupao za Sijetl Sihoukse i Baltimor Rejvense, a među najboljima na svijetu takmičio se između 2016. i 2021. godine. Nakon završenog koledža Arkanzas izabran je u petoj rundi drafta i to kao 171. pik, uz velika očekivanja Sijetla koji ga je pokupio kao dobar dodatak timu koji je 2013. godine bio šampionski, a zatim nije uspijevao da ponovi takve rezultate.

Ipak, Aleks se i pored ogromne baze navijača nije predugo zadržao u ligi. Uspio je da odigra nekoliko sezona i ostavi sasvim solidan utisak, a zatim je nestao na dvije godine. Pokušao je da se vrati sportu u dresu Memfis Šouboutsa koji se ne takmiče u NFL-u, ali je taj mandat bio veoma kratak. Povrijedio se manje od četiri mjeseca nakon dolaska u tim i ispostavilo se da je to bio i kraj njegove karijere.

Tagovi

NFL