• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati američki šampion pronađen mrtav: Bio je član Kuće slavnih - detalji smrti su misterija!

Autor Dragan Šutvić

Tragičan kraj života Klarka Hagansa, koji je svojevremeno bio šampion u NFL-u.

 bivši nfl igrač pronađen mrtav Izvor: Profimedia

Strašne vijesti stižu iz SAD - nekadašnji NFL igrač Klark Hagans preminuo je u 46. godini! Njegovo beživotno tijelo policija je pronašla u kući, kada je pozvana da izvrši uviđaj, a na početku policajci nisu znali da je riječ o nekadašnjem šampionu u dresu Pitsburg Stilersa.

Hagans je najveći dio karijere proveo baš u Pitsburgu za koji je nastupao od 2000. do 2007. godine, a zatim je nosio dres Arizona Kardinalsa i San Francisko Fortinajnersa. Najveći rezultat u karijeri napravio je sa Stilersima u februaru 2006. godine kada je osvojio NFL. Još dva puta je nastupio u finalima, ali tada nije uspijevao da stigne do trofeja.

Informacije o smrti nekadašnjeg sportiste koji je 2013. okončao profesionalnu karijeru potvrdio je koledž za koji je on nastupao. Kolorado Stejt univerzitet potvrdio je veliki gubitak, preranu smrt sportiste koji je još tokom igračkih dana u NFL zaslužio mjesto u Kući slavnog svog koledža.

O smrti Klarka Hagansa za sada nema mnogo detalja u američkoj javnosti, a mediji u SAD prenose riječi čovjeka koji je izvršio uviđaj.

"Izašao sam na teren u privatnu rezidenciju u Koloradu kako bih istražio smrt. Kasnije sam ga identifikovao kao Klarka Hagansa", rekao je mrtvozornik, koji je naveo da na tijelu nekadašnjeg sportiste i NFL šampiona nije bilo povreda koje su mogle da utiču na njegovu smrt.

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC