• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poginuo poznati američki sportista (36) - spasioci nisu mogli da mu pomognu

Autor Dragan Šutvić

Američki sportista Rajan Malet izgubio život zbog jakih struja nedaleko od obale Floride.

 poginuo nfl igrač rajan malet  Izvor: Profimedia

Strašne vijesti stižu iz Amerike! Nekadašnji NFL kvoterbek Rajan Malet poginuo je tokom godišnjeg odmora na Floridi, samo dvadesetak dana nakon što je proslavio 35. rođendan. Po prvim informacijama iz SAD, on se utopio nakon što su ga struje odvukle od obale, a zatim nije uspio da se vrati na kopno!

Spasioci su izvukli iz vode njegovo beživotno tijelo, a pokušaji reanimacije nisu dali rezultat. Obližnja bolnica mogla je samo da konstatuje smrt poznatog sportiste koji se prvo vodio kao turista, dok nije otkriven njegov identitet. Tragedija se desila u mjestu Destin na Floridi, a o slučaju se oglasila i kancelarija šerifa u okrugu Okalosa.

Informacije sa lica mjesta govore da se Rajan "nasukao" na pješčani sprud, gdje se i udavio prije nego što je spasilački tim uspio da stigne do njega. Pored Rajana Maleta probleme sa strujama u blizini obale na Floridi imali su i brojni drugi kupači, ali američki mediji za sada nisu otkrili da li je on jedina žrtva. Meteorološka agencija je nakon velike tragedije izdala saopštenje o strujama koje bi mogle da odnesu još života.

I NFL timovi su izdali saopštenja o smrti poznatog američkog sportiste - od njega su se oprostile ekipe za koje je igrao, timovi protiv kojih je nastupao, saigrači, rivali i navijači. Rajan Malet je tokom šest sezona bio kvoterbek u NFL-u, nakon što je sa koledža Arkanzas izabran kao 74. pik 2011. godine. Uzeli su ga Nju Ingland Petriotsi, a zatim je igrao za Hjuston Teksanse i Baltimor Rejvense.

Tokom šest sezona u NFL ligi uglavnom je bio drugi izbor na mjestu kvoterbeka u svojim timovima, a tokom 2015. godine imao je najbolju sezonu u karijeri. Igračke dane obilježio mu je i incident kada je, u septembru 2019. godine, priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Posljednje tri godine radio je kao trener američkog fudbala u srednjoj školi...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC