STIŽU KOMENTARI

Đoković na Instagramu ostavio poruku na arapskom!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković ostavio je na svom Instagram nalogu poruku na arapskom jeziku.

Izvor: DAZN/screenshot/Instagram/djokernole

Novak Đoković igrao je protiv Karlosa Alkaraza na egzibicionom meču u Saudijskoj Arabiji. Viđen je pravi spektakl, oduševili su publiku na tribinama i obojica su se zabavljali na terenu. Poslije tog duela srpski as već je stigao u Australiju i iz Perta je ostavio poruku na arapskom jeziku.

On je na svom Instagram nalogu imao zanimljivu objavu, uz nekoliko fotografija iz Arabije, kako sa meča sa Špancem, tako i od prethodnih dana kada je trenirao i uživao. "Hvala vam na toploj dobrodošlici. Jedva čekam da se ponovo vratim", napisao je Novak na društvenim mrežama i dobio veliki broj pozitivnih komentara.

Koliko su uživali na terenu moglo je da se vidi i kada je meč završen i kada je Karlos proslavio pobjedu (4:6, 6:4, 6:4). Iznio je srpski as niz pohvala na račun mladog španskog igrača.

"Impresivno je šta je sve uradio u tako mladim godinama. Ima sjajnu porodicu, njegov otac, on, svi imaju sjajne vrijednosti. Sjajno je imati ga u ovom sportu, jedan je od teniskih lidera i biće to u narednih 10-15 godina. Često ćemo ga viđati, tenis je u dobrim rukama", izgovorio je Đoković.

Nole je nedugo poslije sletanja u Pertu odradio i prvi trening, malo je osjetio podlogu pred početak Junajted kupa na kom će prvo igrati sa Olgom Danilović i predstavljaće Srbiju. U timu su još i Natalija Stevanović i Hamad Međedović. Đoković i Alkaraz će već na Australijan openu voditi bitku za prvo mjesto na ATP listi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!