ŠTA BI!?

Rukovao se s rivalom, pa odmah povratio na Australijan openu! (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Džek Drejper je pobijedio, ali malo je reći da mu je bilo loše poslije meča.

Izvor: Twitter/ @Some1NamedRyan/Screenshot

Vrijeme je danas bilo nemilosrdno na Australijan openu tako da su zbog visokih temperatura mnogi teniseri imali probleme, ali jedan od njih je uprkos njima uspio da dođe do pobjede. Džek Drejper iz Velike Britanije uspio je da "izbaci" Markosa Đirona iz SAD poslije pet setova (6:4, 3:6, 4:6, 6:0, 6:2), a potom smo vidjeli posljedice.

Samo nekoliko sekundi pošto su se Drejper i Điron pozdravili, britanski teniser je potrčao do kante za smeće u koju se ispovraćao. Nikome nije jasno kako je uopšte uspio da završi meč, vidno je bio iscrpljen zbog izgubljene tečnosti i sunčanice, a ovo je inače bio i prvi put u karijeri da je igrao pet setova. Na kraju, to nije bio ni toliko dugačak meč (3 sata i 17 minuta), ali je to za Drejpera bilo jezivo iskustvo. Pogledajte:


U narednom kolu, ako bude u stanju da igra, Drejper će igrati protiv Tomija Pola iz SAD. Interesantno je da je Drejper prošle nedjelje u Adelejdu lako pobijedio: "Ne znam baš koliko sam naučio, razbio me je!", rekao je Pol koji je apsolutni favorit u ovom meču jer je danas igrao samo sat i po vremena protiv Barerea.