• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je plavuša pored Novaka Đokovića? (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Atraktivna Rumunka pokazala fotografiju sa Novakom Đokovićem, a njeni fanovi ostali oduševljeni!

 Novak Djokovic i Rumunka Andrea Balan na Australijan openu fotografije Izvor: Instagram/andreeabalanofficial/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković počeo je u Melburnu pohod na 11. Australijan open i 25. grend slem titulu u karijeri, a u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja turnira "žrtva" je bio hrvatski tinejdžer Dino Prižmić. Prije i poslije tog meča Novak je privlačio najviše pažnje na teniskom turniru, pa je fotografiju sa njim na društvenim mrežama podijelila i Rumunka koju prati čak 1,6 miliona pratilaca na Instagramu!

Ovog puta nije riječ o atraktivnoj teniserki Andrei Prisakariju kojoj je Novak spasao karijeru, već o umjetnici - pjevačici, plesačici, TV licu, blogerki... U pitanju je Andrea Balan, koja je posljednjih nekoliko nedjelja u Australiji zbog tenisa, a sada je iskoristila priliku i da upozna najboljeg svih vremena. Do Novaka Đokovića stigla je preko svog dečka, rumunskog tenisera Viktora Kornee, koji će se na ovogodišnjem Australijan openu nadmetati u konkurenciji dublova. Pogledajte kako izgleda Andrea:

"Dame i gospodo, živa legenda tenisa, svjetski broj jedan, jedan i jedini Novak Đoković", napisala je Andrea na svom Instagram profilu. Ova objava je privukla mnogo pažnje - Rumunka redovno ima nekoliko hiljada lajkova na svojim objavama, ali sada je prebacila 25.000! Na njenom profilu ovo je jedan od najzapaženijih postova, a tu su i brojni komentari o najboljem srpskom sportisti.

Prethodnih dana Andrea Balan je na svom profilu pokazala i fotografiju sa najsimpatičnijim parom svjetskog tenisa - Stefanosom Cicipasom i Paulom Badosom - dok je australijsku turneju iskoristila da pozira na mnogim atraktivnim destinacijama. Profil joj je prepun fotografija iz Brizbejna, Adelejda i Melburna, a možete ih pogledati u galeriji. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC