Ostali sportovi

FOTO: Novak Đoković u sinovom društvu gleda finale Rolan Garosa!

Autor Nebojša Šatara

Kada je Đoković igrao finala na grend slemovima, a sa druge strane mreže nisu bili Nadal i Federer, obično su izbjegavali da pookažu i da su gledali meč i rijetko kad su čestitali. Za to vrijeme Đoković uživa u tenisu i to sa sinom. I ne boji se da pokaže.

Izvor: Emmanuel DUNAND / AFP / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković povukao se sa Rolan Garosa još u četvrtfinalu zbog povrede koljena, međutim to ne znači da ga tenis ne zanima. Đoković je usred finala turnira između Aleksandera Zvereva i Karlosa Alkaraza objavio fotografiju na kojoj se vidi da preko "malog ekrana" prati svoje rivale!

"Uživam u ovom meču uz sjajno društvo", napisao je Đoković koji meč očigledno gleda sa sinom Stefanom, pokazujući da i te kako ima poštovanja za svoje protivnike i da ga tenis ne zanima samo kada ga sam igra.

Dobro pamtimo da su se Federer i Nadal, kada ne bi igrali u finalu turnira protiv Đokovića, uglavnom "bježali" sa društvenih mreža po nekoliko dana dok se ne spusti prašina. Na taj način obično su izbjegavali da čestitaju Đokoviću na uspjehu, dok sa druge strane srpski teniser pokazuje da čak i "uživo" prati svoje rivale i spreman je da im čestita, odnosno to će učiniti Zverevu ili Alkarazu, koji se bore za njegovu "krunu" u Parizu.

Podsjetimo, Novak Đoković je morao da odustane od Rolan Garosa zbog povrede meniskusa desnog koljena i odmah je operisan, tako da je pred njim pauza od najmanje tri nedelje.

BONUS VIDEO:

(MONDO)