Ostali sportovi

Napadala Novaka na Vimbldonu, pa dobila lopticu u glavu: Haos u studiju, Đokovićevi navijači joj se smiju!

Autor Bojan Jakovljević

Kler Bolding je doživjela veliku neprijatnost.

Izvor: Youtube/Ray C/printscreen

Poznata britanska novinarka Kler Bolding dospjela je u žižu javnosti na Vimbldonu ove godine jer ne prestaje da napada Novaka Đokovića, a sada je u uživo programu BBC-a doživjela veliku neprijatnost. Pred meč Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva dobila je lopticu u glavu, prenosi britanski "Ekspres". 

Ona je bila u užvo prenosu i komentarisala je meč polufinala VImbldona između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva koji je tek trebalo da počne, a onda je sa jednog od trening terena doletjela loptica i pogodila je pravo u glavu! Ipak "Ekspres" navodi da su samo oni koji su na turniru mogli da vide taj događaj jer u momentu kada je dobila udarac u glavu Kler Bolding nije biila u kadru. 

"Ovo obećava da bude intrigantan meč, prvi od dva muška polufinala između Danila Medvedeva i Karlosa Alkaraza", a onda ju je loptica udarila. Ipak ona je samo nastavila i rekla: "Tod Vudbridž je već u komentatorskoj kabini, a ja sam upravo udarena teniskom lopticom u glavu!"

Tokom ovog turnira je Kler Boldign isticala da je Novak sam kriv za nepoštovanje koje ima kod navijača, a oni koji prate njen rad primijetili su da je još 2014. godine navijala protiv srpskog tenisera i da punu deceniju želi da Novak prestane da pobjeđuje na terenima u Engleskoj. Vijest o tome brzo se proširila na društvenim mrežama, pa su tako mnogi počeli da joj se smiju i da pišu da je to "karma zbog prozivanja Srbina"...

(MONDO, N. L.) 

Tagovi