Ostali sportovi

Šumaher je gej, godinama je ćutano o toj tajni!

Autor Dragan Šutvić

Društvene mreže su se usijale zbog ove objave!

Izvor: ralfschumacher_rsc

Ralf Šumaher (49), nekadašnji vozač Formule 1, javno je priznao da je gej. U nedjelju je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je sa partnerom Etjenom, okrenutim od kamere, uz ispisane riječi: "Najljepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, sa kojim možete da podijelite sve".

Ralfova bliska prijateljica, njemačka glumica Karmen Gejs, odmah je odgovorila oduševljeno na taj "post" i podržala nekadašnjeg vozača Džordana, Vilijamsa i Tojote.

"Volim vas obojicu. Imaš najboljeg partnera, Etjene, koga možeš da zamisliš. Poslije dvije godine možete da podijelite svoju ljubav sa svijetom. Poznajem Ralfa više od 25 godina i uvijek mi je pružao veliku radost", napisala je ona. Pogledajte fotografije Ralfa Šumahera sa partnerom:

Mlađi brat slavnog Mihaela Šumahera (55), pobjednik u šest trka Formule 1, bio je u braku sa njemačkim modelom i glumicom Korom Šumaher (djevojačko Brinkman) od 2001. do 2015. godine. Imaju sina Davida Šumahera (22), koji je takođe u auto-moto sportu i vozi automobile, za razliku od svog brata od strica Mika Šumahera, Mihaelovog sina, koji je rezervni vozač Mercedesa u Formuli 1.

Razvod Šumaherovih je 2015. bio buran, jer su se borili za starateljstvo nad sinom koji je tada imao 14 godina. Takođe, borili su se i za Ralfovo bogatstvo, tada procijenjeno na 100 miliona evra i završili su spor pred sudom poravnanjem, prema kojem je Kori pripalo šest miliona evra, kao i porodični dom u Berghajmu.

Dok se svjetska javnost već 10 i po godina veoma interesuje za stanje Mihaeela Šumahera, teško povrijeđenog na skijanju u decembru 2013, Ralf je nakon razvoda započeo novu karijeru - kao ambasador Laureus fondacije, koja dojdelju najprestižniju nagradu u sportu od 2011. godine (ove je dobitnik bio Novak Đoković u Madridu).

U protekle dvije godine, Ralf Šumaher je u vezi sa partnerom Etjenom, o kojoj je sada javno progovorio poslije dvije godine ćutanja o svom privatnom životu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!