Ostali sportovi

"Hvala ovom čovjeku pored, Srbija je olimpijski šampion": Zorana sa zlatom oko vrata nije mogla da dođe do daha

Autor Nikola Lalović

Zorana Arunović je jako teško našla riječi kojima bi opisala svoj uspjeh na Olimpijskim igrama u Francuskoj,

Izvor: RTS/Screenshot

Uspjela je Zorana Arunović! Poslije godina dominacije u svojoj disciplini 10 metara vazdušni pištolj ona je sada uspjela da uzme medaju na Olimpijskim igramai to zlatnu! Zajedno sa Damirom Mikecom je u miksu na 10 metara vazdušnim pištoljem upucala zlato! U dramatičnom finalu bukvalno je poslednji hitac odlučio pobjednika, a Zorana je poslije svega mogla da slavi. 

Nakon sjajne izjave koju je dala kada je prošla u finale i kada smo znali da će imati makar srebro oko vrata, sada joj je bilo teško da nađe riječi kojima bi opisala ono što se desilo na strelištu u Šateruu. 

"Mislim da je sve što sad kažemo, ne znam šta da kažem! Mislim da je ovo fantastičan jedan uspjeh za cijelu zemlju i cijeli naš sport za nas dvoje! Mi smo ovo toliko dugo priželjkivali, toliko smo ovo željeli. Ja konkretno 23 godine sanjam olimpijsku medalju i hvala ovom čovjeku koji stoji pored mene bez njega ovo ne bi bilo moguće!", rekla je Zorana Arunović uz veliki osmijeh i pokazivanje na Mikeca.

Nasmijani Mikec je stajao pored, a na konstataciju "šta reći, a ne zaplakati" prisjetila se svog slavlja nakon osvajanja medalje i svojih suza Zorana Arunović.

"Mi smo i to danas! Ovo je stvarno bilo izuzetno emotivno za oboje. Damir je bio fantastičani u individualanoj konkurenciji, ali msilim da je ovo neka medalja makar na barem jednim malim dijelom to zamijenila. Jer je Srbija sada olimpijski šampion. Damir Mikec i Zorana Arunović su u miksu Olimpijski šampioni i ovo je nešto što ću ja konkretno pamtiti cijelog života i još jednom da kažem hvala našim trenerima", rekla je olimpijska šampionka Zorana Arunović. 

(MONDO)

BONUS VIDEO: