Ostali sportovi

Novak pobjegao iz Beograda da se spremi za US Open!

Novak Đoković je već počeo pripreme za US Open.

Izvor: X/TRAVEL&Sp🎾rts

Nakon osvajanja Olimpijskih igara u Parizu i uzimanja jedinog trofeja koji mu je falio u karijeri Novak Đoković je stigao u Srbiju i tu je dočekan kao heroj. A odmah poslije toga se preselio na svoju omiljenu destinaciju u Crnu Goru. Jako često Novak odlazi na primorje i sada je tamo počeo da se sprema za naredne pobjede!

Novaka su kamere uhvatile kako se sprema za US Open i deluje da je u sjajnoj formi! Bez majice je trčao na plaži, a pogotovo raduje što su mu promjene pravca jako brze i hitre i deluje da je povreda kolena apsolutno iza njega. Dok talasi zapljuskuju obalu Novak je trčao i spremao se za nastup u Njujorku. Za to vrijeme njegovi najveći rivali su već u Americi.

Trenutno se održava turnir u Sinsinatiju gdje Karlos Alkaraz pokušava da prođe drugo i treće kolo i da tako prestigne Novaka na ATP listi i bude drugi nosilac na posljednjem grend slemu sezone. Vidjećemo da li će mu uspjeti, pošto je u meču drugog kola poveo sa 1:0 u setovima protiv Gaela Monfisa, a onda je u taj-brejku drugog seta meč prekinut. Pogledajte kako se Novak sprema za US Open: