Ostali sportovi

Novak Đoković se sunča i slika sa navijačima, evo gdje je uhvaćen! (Foto)

Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković se opušta, dok drugi pokušavaju da ga sruše!

Izvor: Instagram/@djokovicfamily

Dok se brojni teniseri iz vrha ATP liste nadmeću i igraju redom turnire kako bi stigli Novaka Đokovića u ATP trci i izbacili ga sa završnog turnira u Torinu, najbolji teniser ikada je vrlo opušten. Nakon što je u Šangaju igrao finale odlučio je da preskoči masters u Parizu i ne zaigra u Bersiju gdje je godinama dominirao. 

A gdje je Novak? Uhvaćen je potpuno bezbrižan na Maldivima! Bez majice, sa kačketom i osmijehom na licu slikao se sa jednim navijačem u poznatom ljetovalištu. Dok se ostali znoje i jure ga, on uživa na suncu i vidjećemo da li će uopšte nazad na teren ove godine. 

Za sada je šesti na listi u ATP trci Novak Đoković i vidjećemo da li će uspjeti da ga pretekne Kasper Rud. To je skoro izvjesno jer Norvežaninu treba samo jedna pobjeda u Parizu, dok Andrej Rubljov koji je osmi mora da pobijedi bar tri ili četiri meča. Ipak i ako ga njih dvojica stignu biće osmi i plasiraće se u Torino, tako da ga zapravo "jure" Aleks De Minor, Grigor Dimitrov,. Tomi Pol i Stefanos Cicipas, koji redom moraju da dođu do polufinala, finala ili da osvoje Pariz da bi ga sustigli. Dok oni izvode računice, evo šta radi Nole: 

(MONDO)

BONUS VIDEO: