Svijet

Amerikanca udario automobil dok je pomagao PATKAMA da pređu put

Autor mondo.rs

Amerikanac pregažen dok je patkama pomagao da pređu put.

Izvor: NBC News/Printscreen

Muškarac iz Kalifornije poginuo je nakon što ga je udario automobil, a neposredno prije nesreće pomogao je porodici pataka da pređu put, javila je lokalna policija, prenosi CNN. Kejsi Rivara, 41, napustio je svoje vozilo i pomogao patkama da pređu put prije nego što ga je udario vozač tinejdžer u Roklinu, oko 40 kilometara sjeveroistočno od Sakramenta, saopštila je policija.

Samer Peterson je rekla lokalnoj podružnici CBS Njuz-a da su njena djeca bila svjedoci nesreće.

"Rekli su: to je tako slatko. To je tako lijepo od njega. Pomagao je životinjama, a onda bum, iznenada ga je udario auto", ispričala je ona šta se dogodilo. Ljudi su ostavili cvijeće i gumene patke na mjestu nesreće.

"Želimo da izrazimo našu zahvalnost svima vama na vašim ljubaznim porukama i porukama saučešća. Zaista je divno čuti kako je Kejsi pozitivno uticao na vaše živote i izuzetno smo zahvalni", rekla je njegova supruga Angel Čou.

Policijska uprava Roklin saopštila je da niko nije uhapšen i da je istraga o incidentu i dalje pod istragom. Malo je vjerovatno da će se tinejdžer suočiti sa krivičnim prijavama, rekao je za NBC Njuz kapetan policije Rocklin Skot Horilo.

Pomagao patkama
Izvor: Youtube/ABC10

(MONDO)

Tagovi

SAD