BORAC: Kastratović još čeka papire

Autor:

Novi napadač Borca Jovan Kastratović sigurno neće igrati u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u Travniku zbog sertifikata koji još nije stigao iz Srbije u Banjaluku.

0
A- A A+

Kako je za list "Press RS" priznao sportski direktor "Velikana iz Platonove" Slobodan Starčević, još na Gradski stadion nisu stigli potrebni papiri za Kastratovića pa neće imati pravo nastupa na travničkoj "Piroti".

"Već sedam dana mi svakodnevno tražimo sertifikat iz FSS, ali nikako da stigne. Sad je već prošao i rok za registraciju, tako da će Kastratović steći pravo nastupa tek protiv Čelika u Banjaluci u četvrtom kolu", rekao je Starčević.

Na sreću ljubitelja crveno-plavih, golgeter Joco Stokić nije teže povrijeđen u duelu sa Sarajevom (1:3) i sigurno će biti u startnih 11 trenera Borca Vinka Marinkovića u dvoboju sa "vezirima".

Taj dvoboj u Banjaluci je okarakterisan kao "biti ili ne biti" jer su izabranici trenera Vinka Marinkovića poraženi u obje startne utakmice u novoj sezoni šampionata BiH - od Mladosti u Bijeljini (2:0) i Sarajeva u Banjaluci (1:3) i nalaze se prikucani za dno tabele.

Ostale vijesti