• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Subić "promiješa" odbranu Želje (VIDEO)

Autor mondo.ba

Novi kapiten Borca Aleksandar Subić posebno je inspirisan kad igra protiv Željezničara. Pogledajte njegove "slalomaške" sposobnosti kroz gotovo cijeli tim sa "Grbavice".

 Novi kapiten Borca Aleksandar Subić posebno je inspirisan kad igra protiv Željezničara Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

  Aleksandar Subić (22) bio je jedan od najzaslužnijih za startnu pobjedu banjalučkog kluba u derbiju prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Željezničara na Gradskom stadionu (1:0).

Iako nije bio strijelac, radio je "šta je htio" po lijevoj strani protiv izabranika Milomira Odovića, koji su doduše bili umorni od evropskog nastupa protiv Ferencvaroša, ali to nikako ne umanjuje trijumf novog Borčevog "dječijeg vrtića".

U 51. minutu, Subić je dobio loptu na svojoj polovini a onda se u maniru slavnog švedskog skijaša Ingemara Stenmarka ili Italijana Alberta Tombe stuštio ka golu Želje i samo se fantastična odbrana golmana Marijana Antolovića ispriječila da postigne evrogol!

...
Izvor: YouTube

Sličan prodor sa potpuno istim raspletom napravio je i na "Grbavici" prethodne sezone u okviru 25. kola, kada mu je aplaudirao i trener crveno-plavih Vlado Jagodić.

...
Izvor: YouTube

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kimi

bravo bravo,licno sam gledao derbi prvog kola svaka cast momak je odlican sa takvom lakocom je slomio zeljeznicar ali to moze samo ko je fizicki spreman,a zeljo je doso u bl da se tuce a ne da igra fudbal,a momci su samo pokazali kako se igra fudbal srcem haha.zivela zivela R.SRPSKA.

Prase

Realno zaslužio je poziv Mehmeda Baždarevića

ФКБ

Моћни Субић. Борац има свог Месија. Реално, прерастао је ову лигу, Суба је спреман за виши ниво, али нек остане код нас, да још ломи кичме и помјера пршљенове противницима. Ај Борац

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC