• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subić za MONDO: Na Augzburg bez kalkulacija!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučanin u dresu Partizana Aleksandar Subić nema nikakvu dilemu da li će crno-bijeli uspjeti da dočekaju proljeće u Evropi.

Nakon velike pobjede ekipe Ljubinka Drulovića u holandskom Alkmaru (1:2) u pretposljednjem kolu Lige Evrope, Subić je razumljivo bio presrećan zbog trijumfa u kojem je nekadašnji kapiten Borca iz Banjaluke učestvovao svih 90 i kusur minuta.

U prvom komentaru na meč u Holandiji je za MONDO istakao da je riječ o "velikoj, istorijskoj pobjedi Partizana".

"Ima nekoliko razloga što je ovo istorijski trijumf crno-bijelih! Prvo, Partizan nikad do sinoć nije slavio u Holandiji, a drugi razlog je što smo stigli nadomak proljeća u Evropi, što mnogo godina nije uspjelo nijednom srpskom klubu", rekao je Subić u izjavi za naš portal.

Prema njegovim riječima, Partizan je protiv AZ Alkmara odigrao jednu od boljih utakmica ove sezone posebno nakon što je prošla "početna nervoza".

"Najiskrenije želim da pohvalim sve fudbalere Partizana, nikog posebno ne želim da izdvojim, jer smo svi dali maksimum. Od stručnog štaba, preko igrača do prijatelja kluba koji su bili u Alkmaru".

Subić je posebno u superlativima govorio o navijačima, kojih je oko 1.000 bodrilo crno-bijele u Holandiji.

"Naježio sam se kad sam istrčao na teren, pjesme 'Grobara' su odzvanjale na stadionu, dali su nam ogromnu podršku. Sve što mogu da učinim je da im zahvalim na tome".

Partizanu do "ovjere" evropskog proljeća je dovoljno čak i da izgubi od Augzburga u posljednjem kolu 0:2, ali Subić smatra da crno-bijeli mogu da pred prepunim stadionom ponovo nadigraju njemački tim.

"Protiv Nijemaca ćemo odigrati jaku utakmicu, bez imalo kalkulisanja i uz Božiju pomoć pobjedom dočekati da prezimimo u Ligi Evrope", podvukao je as Partizana.

Sedam uzastopnih poraza, kao i ostavke čelnika banjalučkog Borca, iskreno su zabrinule i Subića, koji je izrazio nadu da će "Velikan iz Platonove" uspjeti da se "izbori" sa lošom materijalnom situacijom i da će osigurati opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Svaki dan sam u kontaktu sa bivšim saigračima iz Borca i duša me boli što je situacija u klubu izuzetno teška. Sad je crveno-plavima potrebnija pomoć više nego ikad i nadam se da će uz pomoć svih ljubitelja Borca, grada Banjaluke i cijele Republike Srpske, Borac uspjeti da preživi i da će osigurati opstanak u eliti bosanskohercegovačkog fudbala", zaključio je Subić i zahvalio svojoj porodici, prijateljima i cijeloj Republici Srpskoj na velikoj podršci otkako je sa Gradskog stadiona preselio na "JNA".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC