• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Šok na "Meaci" u 95. minutu!

Autor mondo.ba

Inter je u nedjeljnom meču 19. kola italijanske Serije A protiv Sasuola mogao do vrha da napuni mrežu gostiju, ali je ostao kratkih rukava poslije penala u 95. minutu - (0:1).

Tim Roberta Manćinija se sam namjestio na "volej" Napoliju, koji će u kasnijem terminu gostovati Frozinoneu i u slučaju pobjede preuzeti vrh tabele.

Na posljednja četiri meča, Inter je slavio nad Sasuolom dva puta sa 7:0, ali ta vremena su očigledno prošlost jer su sjajni gosti sa "Đuzepe Meace" odnijeli sva tri boda - 0:1 (0:0).

Uprkos samo jednom pogotku susret na "Meaci" bio je sve samo ne dosadan, a ponajbolji akter, a ujedno i tragičar bio je srpski fudbaler Adem Ljajić!

Gol odluke postignut je u 95. minutu nakon prve greške odbrane Intera i opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Neumoljiv sa "bijele tačke" bio je Domeniko Berardi!

...
Izvor: YouTube

Žestoko su krenuli izabranici Roberta Manćinija i već u četvrtom minutu propustili idealnu šansu za vođstvo - kapiten milanskog kluba Mauro Ikardi je poslije dubinske lopte Gerija Medela izbjegao ofsajd i našao se "oči u oči" sa golmanom gostiju, ali je Argentinac samo šutirao pored gola.

U sljedećem napadu, Adem Ljajić se takođe našao u mat poziciji, međutim, ni srpski reprezentativac nije bio precizan sa nekih 10-ak metara.


Sasuolo je prvu priliku na meču stvorio iz prekida u 14. minutu. Odlično je slobodnjak sa 25 metara izveo Nikola Sansone, ali je još bolje odbranio Samir Handanović.

Ljajić je u 18. minutu opet propustio "zicer" - sam kao duh je sa pet metera glavom šutirao visoko iznad prečke, ali je još gori promašaj napravio Simone Misiroli na drugoj strani jer je sa samo četiri metra šutirao direktno u Handanovića.

Srpski fudbaler je bio veoma raspoložen za igru i u 44. minutu ponovo je sebi stvorio šansu i sjajno šutiravši iskosa u gornji lijevi ugao. I kad su svi loptu vidjeli u "maloj mreži" fantastičnom paradom Andrea Konsilji je vršcima prstiju izbacio loptu u korner.

...
Izvor: YouTube

U nastavku se razumljivo igralo malo opreznije i opet su prvi akteri nove šanse bili Ljajić i golman gostiju Konsilji koji je iz duela sa reprezentativcem Srbije ponovo izišao kao pobjednik nakon njegovog udarca sa desetak metara.


Sasuolo je čekao svoju priliku iz kontrapada i jedna se ukazala u 64. minutu kad je pomalo iskosa šutirao, ali se ni slovenački golman se nije dao iznenaditi.


Ljajić je do kraja bio najagilniji u Manćinijevom timu, stvarao je šanse, šutirao, borio se, ali danas protiv izuzetno raspoloženog Konsiljija nije mogao da prođe.

U 79. minutu stopostonu šansu za Inter propustio je i Rodrigo Palasio, koji je sa pet metara šutirao ka praznoj mreži, ali je intervenisao defanzivac Sasuola i sa gol linije izbacio loptu!

Sve promašaje "neroazura" mogao je u finišu da kazni Floro Flores, odlično je šutirao sa pet, šest metara, ali kao i u prvom dijelu, bravurozno je intervenisao Handanović.

I onda u finišu, potpuni ŠOK!

Miranda je u četvrtom minutu povlačio napadača u kaznenom prostoru i dosuđen je jedanaesterac, koji je Domeniko Berardi pretvorio u gol i pobjedu Sasuola- 0:1!

Ovo je Interu bio četvrti poraz, dok je Sasuolo upisao osmu pobjedu!.

SERIJA A - 19. KOLO:

Inter - Sasuolo 0:1 (0:0)

/Berardi 90+5 pen/

Atalanta - Đenova (15:00)
Bolonja - Kjevo
Frozinone - Napoli
Verona - Palermo
Torino - Empoli
Sampdorija - Juventus (20:45)

Subota:
Roma - Milan 1:1 (1:0)
/Ridiger 6 - Kucka 50/

Fiorentina - Lacio 1:3 (0:1)
/Ronkalja 90+4 - Keita 45+1, Milinković-Savić 90+2, Anderson 90+6/

Karpi - Udineze 2:1 (1:0)
/Pašuti 26, Lolo 70 - Zapata 72/

TABELA: Inter 39, Fiorentina 38, Napoli (-1) 38, Juventus 36, Roma 33, Sasuolo (-1) 31, Milan 28, Empoli (-1) 27, Lacio 27, Atalanta 24, Udineze 24, Kjevo (-1) 23, Sampdorija 23, Torino (-2) 22, Bolonja (-1) 22, Palermo (-1) 18, Đenova 16, Frozinone (-1) 15, Karpi 14, Verona (-1) 8.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC