• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Bukvalno potop!

Autor mondo.ba

Snažna kiša i oluja prekinula je dvije utakmice trećeg kola italijanske Serije A - u Rimu je prekinut pa nastavljen meč između Rome i Sampdorije (3:2) dok u Đenovim gdje je gostovala Fiorentina, vremenski uslovi to nisu dozvolili (0:0).

Rimljani su najbolji mogući način otvorili utakmicu na "Olimpiku" i pogotkom Mohameda Salaha u osmom minutu stigli do prednosti, ali je ekipa iz Đenove do poluvremena uspjela da preokrene rezultat.

Najprije je Luis Mjuriel izbjegao ofsajd i iskosa iz prve smjestio loptu pod prečku, da bi u 41. minutu poslije kornera iskusni Kvaljarela iskoristio smušenost odbrane Rome i iz peterca smjestio loptu u mrežu - 1:2.


ALL Goals & Highlights - AS Roma 1 - 2...by gooooooooooal

Susret na "Olimpiku" je prekinut početkom drugog poluvremena zbog jake kiše, koja je rimski stadion pretvorila u jezero.

Twitter Embed Code

Međutim, nakon izvjesnog vremena voda se povukla pa je susret nastavljen, a u drugom dijelu trener "vučice" Lućano Spaleti je priliku pružio kapitenu Bosne i Hercegovine umjesto Stefana El Šaravija.

Džeko je ukazanu priliku iskoristio u 61. minutu poslije centaršuta Frančeska Totija, odlično se snašao i postigao izjednačujući pogodak!

U sudijskoj nadoknadi "Princ Rima" je poslije opravdano dosuđenog penala postigao gol za pobjedu i veliko slavlje domaćina!

Olujno nevrijeme i jaka kiša je prekinula i utakmicu u Đenovi gdje je gostovala Fiorentina. Dvoboj na "Marasiju" je prekinut u 30. minutu kad se dogodio bukvalno potop travnjaka.

Torino srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića poveo je u Bergamu protiv Atalante golom Iaga Falkea u 54. minutu, ali su domaćini do izjednačenja stigli samo dva minuta kasnije zahvaljujući greški golmana Džoa Harta, koji je stigao iz Mančester sitija.

Strijelac pogotka za Atalantu bio je Andrea Masijelo.

"Bikovi" su na kraju ostali praznih rukava nakon što je Lorenco De Silvestri skrivio jedanaesterac, a sa "bijele tačke" prvu ovosezonsku pobjedu timu iz Bergama osigurao Frenk Kesi, koji nije dozvolio engleskom golmanu da se iskupi za grešku kod izjednačujućeg pogotka.

Udineze je osvojio sva tri boda na "San Siru" protiv Milana (0:1), a gol odluke u 88. minutu postigao je hrvatski internacionalac Stipe Perica.

Serija A treće kolo:

Bolonja - Kaljari 2:1 (1:0)
/Verdi 23, Di Frančesko 74 - Alveš 83/

Milan - Udineze 0:1 (0:0)
/Perica 88/

Roma - Sampdorija 3:2 (1:2)
/Salah 8, Džeko 61, Toti 90+3 penal - Mjuriel 18, Kvaljarela 41

Atalanta - Torino 2:1 (0:0)
/Masijelo 56, Kesi penal 82 - Falke 54/

Kjevo - Lacio 1:1 (0:0)
/Gamberini 52 - De Vrij 55/

Đenova - Fiorentina 0:0 - prekid

Peskara - Inter (20.45)

Ponedjeljak

Empoli - Krotone (20.45)

Igrano u subotu:

Juventus - Sasuolo 3:1 (3:1)
/Iguain 5, 9, Pjanić 27 - Antei 33 /

Palermo - Napoli 0:3 (0:3)
/ Hamšik 47, Kaljehon 51, 65/

TABELA: Juventus 9, Napoli 7, Roma 7, Đenova (-1) 6, Sampdorija 6, Udineze 6, Bolonja 6, Peskara (-1) 4, Kjevo 4, Lacio 4, Fiorentina 3, Torino 3, Atalanta 3, Milan 3, Sasuolo 3, Inter (-1) 1,  Kaljari 1, Palermo 1, Krotone (-1) 0, Empoli (-1) 0.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC