• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte nadmudrio Murinja, a umalo ga i tukao! VIDEO

Autor mondo.rs

Žestoko je bilo u duelu Čelsija i Mančester junajteda.

Poslednji polufinalista FA kupa za sezonu 2016/17. je Čelsi. Londonski "plavci" savladali su Mančester junajted na svom Stanford Bridžu 1:0 (0:0) i pridružili se Arsenalu, Mančester sitiju i Totenhemu.

Jedini gol u izuzetno napetoj utakmici postigao je N'Golo Kante u 51. minutu, preciznim udarcem u ugao sa oko 20 metara. Do tog trenutka verovatno najbolji akter meča, David De Hea, bio je "markiran", pa nije stigao pravovremeno da interveniše i skrene loptu u korner.

Španac je imao nekoliko maestralnih intervencija u prvom poluvremenu, kao i u finišu utakmice, ali saigrači ga nisu ispratili... Istina, Junajted je doputovao u London bez suspendovanog Ibrahimovića i povređenih Runija i Marsijala, a sa "rovitim" Rašvordom, koji je prethodnih dana bio bolestan. Posao gostima dodatno je otežalo isključenje Andera Erere u 35. minutu, zbog drugog žutog kartona, koji mu je možda i prestrogo pokazao sudija Majkl Oliver.

Brz gol po povratku sa odmora i brojčana nadmoć omogućili su fudbalerima Čelsija, među kojima je od početka bio reprezentativac Srbije Nemanja Matić, da smire igru i spuste tempo, te da bez nervoze meč privedu kraju.

Moglo je, ipak, da bude drugačije da je Rašvord u 59. minutu iskoristio šansu koju je sam sebi kreirao. U kontranapadu je "izlomio" Tima Kejhila i stvorio odličnu priliku za gol, ali je Tibo Kurtoa sjajno reagovao i odbranjo njegov šut.

Kako je vreme odmicalo, bilo je jasno da će "plavci" u polufinale, a strasti su se smirile i pored terena, gde su svoj "šou" imali prvo Žoze Murinjo i navijači, a zatim Antonio Konte i Portugalac.

Evo kako je sve to izgledalo:




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC