• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džo Kiks!

Autor mondo.ba

Torino i Inter odigrali sjajan meč, postigli po dva gola, ali su meč obilježile greške Džoa Harta. Kiksevi Engleza na golu "bikova" onemogućili tim Siniše Mihajlovića da dođe do cijelog plijena, prvi put od 1994. godine.

Četiri gola, preokreti, kiksevi Džoa Harta.

Ovako bi se ukratko mogao opisati prvi meč 29. kola Serije A, u kojem su Torino i Inter podijelili bodove odigravši 2:2 (1:1).

U vrlo zanimljivom prvom poluvremenu postignuta su dva pogotka, po jedan na obje strane. Inter je bio bolji u prvih pola sata, zasluženo vodio, ali samo šest minuta.

Kondogbiji je današnji meč bio 50. u dresu "nerazura", a strijelac je bio dva puta. U oba navrata zatresao je mrežu upravo Torina.

Sjajno se Žofri Kondogbija oslobodio svojih čuvara, nanizao nekoliko fudbalera Torina, a onda savladao Harta. Istina, mogao je Englez na golu "bikova" i bolje reagovati…

Nedugo zatim Danijele Bazeli iskoristio je dobro ubacivanje Emilijana Moretija iz kornera i glavom sa peterca donio Torinu izjednačenje.


Imao je tim Siniše Mihajlovića sredinom drugog poluvremena dvije dobre prilike, prvo Adem Ljajić, a onda i Kristijan Molinaro, ali Handanović je bio nesavladiv. Ipak, Slovenac nije uspio u 59. minutu da sačuva svoju mrežu nakon odličnog udarca Afrija Akve.

Torino na domaću pobjedu protiv Intera čeka od 1994. godine. Od tada su odigrali 12 mečeva, tim iz Milana slavio je devet puta, uz tri remija.

Razigrani Huan Iturbe, koji je u trećoj uzastopnoj utakmici upisao asistenciju, uposlio je fudbalera iz Gane, koji je izuzetno precizno pogodio i doveo Torino u vođstvo.

Ipak, kao i u prvom poluvremenu, samo na drugoj strani, uslijedila je ekspresna reakcija.

Ponovo je pogriješio Englez na golu Torina, "zaplivao" u prazno, promašio loptu, koju je dočekao Antonio Kandreva i poslao u nebranjenu mrežu za novo izjednačenje.

...
Izvor: YouTube

Koliko-toliko Hart se iskupio u finišu meča, kada je dobro intervenisao nakon udarca Edera. Na drugoj strani Ivan Perišić propustio je dvije dobre prilike da donese pobjedu svom timu.

Ostalo je 2:2, rezultat koji teško može zadovoljiti bilo koga u redovima većerašnjih rivala...

SERIJA A - 29. KOLO:

Torino - Inter 2:2 (1:1)
/Bazeli 33, Akva 59 - Kondogbija 27, Kandreva 62/

Milan - Đenova (20:45)

U nedjelju:

Empoli - Napoli (12:30)
Bolonja - Kjevo (15:00)
Krotone - Fiorentina
Sampdorija - Juventus
Kaljari - Lacio
Atalanta - Peskara
Udineze - Palermo (18:00)
Roma - Sasuolo (20:45)

TABELA: Juventus 70, Roma 62, Napoli 60, Lacio 56, Inter (+1) 55, Atalanta 52, Milan 50, Fiorentina 45, Sampdorija 41, Torino (+1) 40, Kjevo 38, Udineze 33, Sasuolo 31, Bolonja 31, Kaljari 31, Đenova 29, Empoli 22, Palermo 15, Krotone 14, Peskara 12.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC