• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Va bank" Sampe i Fiorentine, na kraju 2:2!

Autor mondo.ba

Odličan meč na "Ferarisu", u matine terminu 31. kola Serije A, završen bez pobjednika.

Prvi nedjeljni meč 31. kola Serije A, u matine terminu, odigrali su Sampdorija i Fiorentina, a nakon mnogo uzbuđenja, viđen je remi na stadionu "Luiđi Feraris".

SAMPDORIJA - FIORENTINA 2:2 (1:0)

Duel u Đenovi počeo je 20 minuta kasnije od planiranog, s obzirom da su gosti iz Firence tokom puta od hotela do stadiona zapeli u saobraćajnoj gužvi.

Kao da se igrači Fiorentine nisu dovoljno zagrijali, pa su već nakon pet minuta imali gol zaostatka. Bruno Fernandeš sjajno je šutirao iz prve sa ruba šesnaesterca i postigao prekrasan pogodak.

...
Izvor: YouTube
SAMPA BEZ PREDSJEDNIKA

Fudbalski savez Italije donio je odluku da kontroverzni Masimo Ferero više ne može biti predsjednik Sampdorije. Naime, svojevremeno je Ferero bio predsjednik jedne kompanije, koja je u međuvremenu doživjela kolaps, a tu aktivnost nije prijavio FS Italije, tako da je krovna kuća italijanskog fudbala odlučila da se to kosi s pravilima Saveza, te da Ferero više ne može biti prvi čovjek Sampe.

Nije Fiorentina u prvom poluvremenu ličila na ekipu koja je u prethodnih pet prvenstvenih mečeva trijumfovala tri puta i zabilježila dva remija. Ipak, početkom nastavka, tačnije u 56. minutu, Kristijan Teljo imao je dobru priliku za izjednačenje, ali se ispriječila stativa.

Izjednačenje je stiglo samo četiri minuta kasnije. Gonzalo Rodrigez, koji je danas odigrao jubilarni, 200. meč za Fiorentinu, postigao je svoj prvi ovosezonski pogodak i izjednačio na 1:1.

Uslijedila je igra na sve ili ništa. Obje ekipe pokušavale su doći do prednosti, a to je pošlo za rukom domaćim igračima.

U 71. minutu, samo 100-ak sekundi nakon što je ušao u igru, Riki Alvarez "provozao" je odbranu gostiju, a onda drugi put donio vođstvo Sampdoriji. Istina, golman "viole" Ćiprijan Tatarušanu mogao je i bolje reagovati, s obzirom da je lopta Rumunu prošla ispod ruku i završila u golu.


Kada je izgledalo da će Sampdorija stići do pobjede, Kuma Babakar sjajnim golom donio je bod Fiorentini, minut prije kraja regularnih 90 minuta.

...
Izvor: YouTube

Mogao se Senegalac proslaviti u četvrtom minutu nadoknade, ali je u situaciji "oči u oči" sa golmanom Sampdorije uspješniji bio Vivijano. Ostalo je 2:2.

SERIJA A - 31. KOLO:

Sampdorija - Fiorentina 2:2 (1:0)
/Fernandez 5, Alvarez 71 - Rodrigez 60, Babakar 89/

Udineze - Đenova (15:00)
Krotone - Inter
Milan - Palermo
Bolonja - Roma
Kaljari - Torino
Lacio - Napoli (20:45)

Odigrano u subotu:

Empoli - Peskara 1:1 (1:1)
/El Kaduri 9 - Kaprari 31/

Atalanta - Sasuolo 1:1 (0:1)
/Kristante 73 - Pelegrini 36/

Juventus - Kjevo 2:0 (1:0)
/Iguain 23, 84/

TABELA: Juventus (+1) 77, Roma 68, Napoli 64, Lacio 60, Atalanta (+1) 59, Inter 55, Milan 54, Fiorentina (+1) 52, Sampdorija (+1) 45, Torino 41, Kjevo (+1) 38, Udineze 37, Kaljari 35, Bolonja 34, Sasuolo (+1) 32, Đenova 29, Empoli (+1) 23, Krotone 17, Palermo 15, Peskara (+1) 14.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC