Bivši trener vs. direktor Borca: Ostaću gospodin!

Doskorašnji šef struke Borca reagovao na medijske istupe direktora banjalučkog kluba...

Bivši trener vs. direktor Borca: Ostaću gospodin! Foto: MONDO/Nebojša Šatara

Igor Janković napustio je kormilo crveno-plavih, po sopstvenom objašnjenju, jer više nije mogao da radi bez ugovora i bez plate.

Ali uz napomenu da to nisi jedini razlozi odlaska sa Gradskog stadiona. 

"Milion je još razloga, ali ja zaista nisam takav da pričam o njima. Jednostavno, doveden sam u tešku finansijsku situaciju. Znate kako je, boriš se, ali nema svrhe", izjavio je bivši trener Borca u razgovoru za naš portal prije nekoliko dana.

Reakcija je danas stigla iz Platonove u vidu izjave direktora Dejana Lukendića, koji je istakao da je Janković tražio "nerealno visoku platu".

"Janković je tražio nerealno veliku platu. Ljudi u klubu su bili voljni da mu izađu u susret kroz neke anekse u ugovoru, kako bi dobio veći iznos. Međutim, Janković nije bio spreman za bilo kakav kompromis i odlučio je da ode", rekao je Lukendić.

Na naše pitanje Jankoviću u srijedu da li je to istina i da li ima neki odgovor na Lukendićevu izjavu, bivši trener Borca je istakao da nema namjeru da se putem medija "prepucava" sa ljudima iz doskorašnjeg kluba.

"Ranije sam rekao da neću da se prepucavam preko medija. Dejanu Lukendiću i cijeloj upravi želim sve najbolje i da ostvare zacrtane ciljeve. Otišao sam iz Borca kao gospodin, to namjeravam i da ostanem", istakao je u utorak bivši kormilar crveno-plavih.

Maksimović vodi Borac protiv Mladosti

Tagovi:

Ostale vijesti