• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić optužio Banjalučanina: "Vrijeđao je crnce"

Autor mondo.rs

"Cijelu utakmicu je mali provocirao i vrijeđao mene, i moje crnce, nazivao ih je majmunima", rekao je Dragan "Recko" Antić o Borku Duronjiću, fudbaleru beogradskog Voždovca.

Voždovac - Dinamo 2:0
Izvor: YouTube/SuperLiga


Voždovac je pred svojm navijačima na krovu "TC Stadion" savladao Dinamo iz Vranja (2:0), a nakon susreta je došlo do svađe između igrača koja je potrajala nekoliko minuta.

Umiješao se i trener gostiju Dragan Antić, pokušao da razdvoji igrače, pa i sam, iznerviran, ušao u polemiku sa klupom Voždovca...

Nije do kraja bilo jasno zbog čega je došlo do nesuglasica nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, da bi arbitar posle višeminutnog guranja pokazao crveni karton Milošu Antiću, fudbaleru koji nije ni ulazio u igru na ovom susretu, dok od "zmajeva" niko nije upisan u bilježnicu.

Trener "Recko" Antić bio je nezadovoljan partijom svojih igrača, posebno zbog toga što su ponovo primili gol iz prekida, a samu "gužvu" je pokušao da objasni na konferenciji za medije.

"Neko od naših igrača je otišao tamo s publikom, a iskomplikovao je mali 'sedmica' iz Voždovca (Borko Duronjić, prim. aut.) koji je došao da brani publiku.Tu je nastao cijli cirkus, cijelu utakmicu je mali provocirao i vrijeđao mene, i moje crnce, nazivao ih je majmunima! Ne znam šta je sudija gledao".

"Dobio je žuti karton, ali cijelu utakmicu je provocirao sve živo. Ne znam da li je bio nervozan, ne znam šta je po sredi, takav bezobrazluk dugo nisam vidio", dodao je Antić.

Trener "zmajeva" Branko Vojinović stao je u zaštitu svog igrača.

"Ne bih komentarisao suđenje, ali teška optužba za Duronjića da je crne igrače nazvao majmunima. Siguran sam da to nije uradio. Koliko vjerujete svojim, toliko i ja mojim igračima. Ni sa tribina se nije nešto čulo što bi povrijedilo nekoga u Dinamu, korektno smo ušli u ovaj meč i siguran sam da to Duronjić nije rekao", naveo je Vojinović nakon čega je došlo do male polemike dva trenera, odnosno Antić je pokušavao da dodatno objasni svoje navode.

Pogledajte od 3:51 ovog snimka...

Recko Antić
Izvor: YouTube/SuperLiga

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC