• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampa "pregazila" FroziNONE

Autor mondo.ba

Bez pobjede i postignutog gola je ekipa Frozinonea poslije četiri kola u novoj sezoni Serije A. Sampdorija lako i efektno stigla do "petarde“.

Da su znali navijači Frozinonea šta ih očekuje u drugom pojavljivanju u elitnom rangu teško da bi se tome toliko radovali, pa i borili tokom plej-ofa Serije B, kada su ubacivanjem lopti u teren u revanšu ometali igrače Palerma.

Frozinone je nekako sačuvao 2:0 (prvi meč 1:2) u tom meču izborio plasman u Seriju A, ali novu sezonu nije počeo na najbolji način.

Bez gola i u Kupu Italije

Osim tri poraza u Seriji A ekipa Frozinonea upisala je i poraz u prvom kolu Kupa italije, takođe bez postignutog gola. Eliminisani su od Sudtirola rezultatom 1:0.

Poslije tri odigrana kola u Seriji A Frozinone je imao remi i dva poraza uz gol razliku 0:5, a nakon meča protiv Sampdorije ona iznosi 0:10!

Fudbaleri Sampdorije, puni samopouzdanja poslije pobjede 3:0 nad Napolijem u prošlom kolu, u subotu uveče su još ubjedljivije, rezultatom 5:0 savladali Frozinone.

Gosti iz Đenove načeli su mrežu Sportiela pogotkom Kvaljarele u desetom minutu, a onda sačekali da prođe udar domaćina, da bi završili posao.

Štoper Brigenti je u 21. minutu pogodio prečku i bila je to najbolja prilika za domaće, a onda se u nastavku raspucala Sampdorija.

Poslije samo dva minuta igre u drugom poluvremenu Kaprari je povisio na 2:0 lijepim volejom poslije još ljepše akcije u kojoj su igrači u tamnoplavim dresovima razmijenili 15 pasova.

U 54. minutu Defrel je zatresao mrežu za 3:0, a onda u razmaku od samo tri minuta, od 83. do 86. Sampdorija je potpuno demontirala Frozinone.

Prvo je Kovnacki pogodio iz opravdano dosuđenog penala, a potom Defrel svojim drugim golom na utakmici završio još jednu odličnu timsku akciju.

Francuski napadač sa četiri gola se izdvojio na vrhu liste strijelaca, ali i potpuno pokvario veče domaćoj publici koja je po prvi put gledala svoje ljubimce.  

Frozinone je zbog navedenog incidenta u plej-ofu prvi meč kao domaćin protiv Bolonje odigrao u Torinu, da bi se u subotu na najgori mogući način vratio na stadion Benito Stirpe.

Da stvar bude gora, već u sljedećem kolu ugostiće šampiona Italije, ekipu Juventusa.

Serija A, 4. kolo:

Inter – Parma 0:1 (0:0)

/Dimarko 79/

Napoli – Fiorentina 1:0 (0:0)

/Insinje 79/

Frozinone – Sampdorija 0:5 (0:1)

/Kvaljarela 10, Kaprari 47, Defrel 54, 86, Kovnacki 83 penal/

Nedjelja

Roma – Kjevo (12.30)

Đenova – Bolonja (15.00)

Juventus – Sasuolo

Udineze – Torino

Empoli – Lacio (18.00)

Kaljari – Milan (20.30)

Ponedjeljak

SPAL – Atalanta (20.30)

TABELA: Juventus 9, Sasuolo 7, Fiorentina (-1) 6, Sampdorija 6, SPAL 6, Napoli 6, Inter (+1) 4, Atalanta 4, Empoli 4, Roma 4, Udineze 4, Torino 4, Parma (+1) 4, Kaljari 4, Milan (-1) 3, Đenova (-1) 3, Lacio 3, Bolonja 1, Frozinone 1, Kjevo -2

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC