Dobre vijesti: Nije sve tako sivo...

Autor:

Sunčanu nedjelju najbolje je započeti pozitivnim stavom. Evo pregleda lijepih i pozitivnih priča o kojima smo pisali prethodne sedmice da vam daju „vjetar u leđa“.

0
A- A A+
dobre vijesti Foto: mondo.ba

Vijest da je jedan pisac u Banjaluci na književnoj večeri okupio 500 posjetilaca je svakako najbolje što smo čuli ovih dana. Riječ je o slavnom Miljenku Jergoviću, koji je prije nekoliko dana gostovao u Banskom dvoru, u organizaciji udruženja Imperativ. Pročitajte više na OVOM LINKU.

Jedna nam je vijest iznajmila mnogo osmijeha, iako nije baš „svježa“. Naime, u našoj rubrici „Iz naftalina“ prisjetili smo se kako su mačke našle na platnom spisku njemačke policije. Saznajte više OVDJE.

Teatar fest "Petar Kočić" dobio je od Udruženja evropskih festivala oznaku EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), što je potvrda njegovog regionalnog i evropskog kvaliteta i prestiža. Saznajte više klikom na OVAJ LINK.

Kultna serija „Zona sumraka“ vraća se gledaocima, a ako ste je voljeli, pogledajte najavu za nove epizode na OVOM LINKU.

Kolega iz sportske redakcije posjetio je Litvaniju. Evo jedne zanimljive crtice koju je zabilježio tokom boravka u Viljnusu… LINK

Sjećanje istog kolege na to kako se nekad bježalo od kuće da bi se došlo na utakmicu čeka vas na OVOM LINKU, u sportskoj kolumni Šataraš.

Iako je bilo govora da će javna kuhinja „Mozaik prijateljstva“ prestati sa radom, nakon posjete gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića odlučeno je da ova ustanova nastavi sa radom uz podršku grada. Saznajte više na OVOM LINKU.

I na samom kraju podsjećanje da je Kipar legalizovao marihuanu u medicinske svrhe i pridružio se 30ak zemalja u svijetu u kojima je to dozvoljeno. Više na OVOM LINKU.

Želimo vam uspješnu i vedru nedjelju, prepunu dobrih vijesti!

Ostale vijesti