• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Ranijeri novi trener Rome

Autor mondo.ba

Roma je saopštila u petak da će dužnost trenera do kraja sezone preuzeti Klaudio Ranijeri (67).

  Nakon što je smijenjen Euzebio di Frančesko, rimski klub je dan kasnije zvanično imenovao Klaudija Ranijerija za šefa struke do kraja sezone u Seriji A.

"Oduševljeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu natrag u klub Klaudiju Ranijeriju. Naš jedini cilj do kraja sezone je osigurati što bolji plasman na tabeli i osigurati kvalifikacije za Ligu šampiona sljedeće sezone. Zato nam je bilo važno da dovedemo trenera koji poznaje klub, razumije okruženje i može motivisati igrače. Klaudio ispunjava sve te uslove i voljan je preuzeti izazov", izjavio je predsjednik Rome Džejms Palota, a prenose agencije.

Ranieri je rođeni Rimljanin koji je igračku karijeru započeo u Romi, a i kao trener je vodio "vučicu" od septembra 2009. do februara 2011. godine.

Sve do kraja ovog februara Ranijeri je bio na klupi engleskog Fulama, u koji je stigao sredinom novembra, ali se zbog serije loših rezultata razišao sa londonskim klubom.

Novu priliku nije morao dugo čekati jer je Roma nakon ispadanja u osmini finala Lige šampiona od Porta u srijedu otpustila Euzebija di Frančeska.

Roma se 12 kola prije kraja sezone u Serije A nalazi na petoj poziciji s četiri boda manje od trećeg Milana, a tri manje od četvrtog Intera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC