• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saga je završena - Ikardi se vratio i pogodio!

Autor mondo.ba

Mauro Ikardi poslije gotovo dva mjeseca pauze zbog sukoba sa upravom ponovo zaigrao za Inter i odmah se upisao u listu strijelaca. Podrška saigrača, ne i navijača.

Ono što se najavljivalo proteklih nedelja, a što je potvrđeno na konferenciji za novinare Lučijana Spaletija pred duel Intera sa Đenovo obistinilo se u srijedu uveče.

Mauro Ikardi istrčao je na teren stadiona Luiđi Feraris u Đenovi od prvog minuta i tako se vratio u ekipu Intera poslije gotovo dvomjesečne pauze.

Argentinac je propustio posljednjih devet utakmica Intera, oduzeta mu je i kapitenska traka zbog velikog mimoilaženja dve strane u novoj saradnji, ali su Ikardi, odnosno njegova supruga i menadžer Vanda Nara i uprava Intera konačno zakopali ratne sjekire.

Obje strane očigledno su zaključile da je u interesu kluba da u odlučujućem dijelu sezone za plasman u Ligu šampiona ima na raspolaganju najboljeg napadača, ali i da Ikardi ovim “štrajkom” neće mnogo psotići.

“Direktor Marota imao je ključnu ulogu. Ikardi sam mimo ekipe nama ništa ne znači, ali ako gine za klub vrijedi nam više od Mesija i Ronalda zajedno”, poručio je Spaleti pred duel sa Đenovom, a argentinski napadač uzvratio objavivši fotografiju kako oblači dres Intera na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

⚫️ #MI9 ⚫️

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

U srijedu u dresu Intera, doduše bez kapitenske trake vratio se na teren i odmah postigao gol.

Ikardi je bio precizan sa “bijele tačke”, a činjenica da je dobio priliku da šutira jedanaesterac i slavlje poslije pogotka pokazuju da Argentinac ipak nema problema sa saigračima u svlačionici.

Ipak, navijači Intera mu očigledno još nisu oprostili sukob sa upravom, koji je počeo kada je, zajedno sa Narom, zatražio platu od devet miliona evra po sezoni, ali i da ostane izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. Jula.

Fanovi Intera vrijeđali su ikardija i u srijedu u Đenovi, i to već tokom zagrijavanja kada su mu poručili "Govnaru, odlazi".

Uvrede su nastavljene, a vođa navijača na tribini tokom izvođenja jedanaesterca poručio je preko megafona "Za nas ikardi više ne postoji" i potom "naredio" da ne proslavljaju njegov pogodak.

To ipak nije omelo Ikardija da se upiše u strijelce, a u drugom poluvremenu i asistenciju za Ivana Perišića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC