• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Našle se legende: CR7 i G.O.A.T.!

Autor mondo.ba

Mnogo sportskog umijeća i slave na jednoj slici!

Udarna igla ''Stare dame'' Kristijano Ronaldo nalazi se na zasluženom odmoru nakon uspješno završene sezone na Apeninskom poluostrvu, ali i odlično obavljenog posla sa reprezentacijom Portugala.

Sa Juventusom je, slobodno se može konstatovati, superiorno stigao do ''skudeta'', osmog klupskog u nizu, dok je sa nacionalnim timom, na završnom turniru igranom upravo u Portugalu, podigao prvi, istorijski trofej UEFA Lige nacija.

Mogla je takmičarska godina da bude još uspješnija, da se, ipak, u četvrtfinalu Lige šampiona nije ispriječio amsterdamski Ajaks.

Prije predstojeće sezone, u kojoj ''bjanko-neri'' žele da zadrže primat na ''čizmi'', ali i naprave iskorak u elitnom klupskom takmičenju, CR7 se odmara na francuskoj rivijeri, a društvo mu je pravio – Majkl Džordan, ili, kratko, G.O.A.T.!

Portugalski fudbaler se fotografijom sa legendom Bulsa pohvalio na društvenoj mreži Instagram, a, složićete se, radi se o ''skupom'' primjerku! Slično smatra i sam Kristijano, poručivši: ''Ispisali smo istoriju.''

View this post on Instagram

We made history ⚽️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kristijano Ronaldo je pet puta osvajao Zlatnu loptu i smatra se jednim od najboljih fudbalera svih vremena, dok Džordan u NBA ligi ima šest prstenova, a pet puta je biran za najkorisnijeg igrača i smatra se da je bez premca kad je u pitanju ''igra pod obručima''.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC