• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real rekao "NE", Nejmaru preostala samo Barsa

Autor mondo.rs

Brazilac ostaje bez opcija, Madriđani ga više ne žele...

Madridski Real odustao je od transfera najskupljeg fudbalera Pari Sen Žermena Nejmara, prenosi španski list AS.

Iako je Brazilac bio velika želja predsednika Florentina Pereza, Real više nema u planovima da ga dovede bez obzira što je PSŽ obavestio da je spreman da ga pusti u drugi klub.


Parižani su bili više za opciju da Nejmara prodaju u Real, nego da ga vrate u Barselonu, ali su iz kraljevskog kluba zainteresovani samo za njegovog saigrača Kilijana Mbapea. Katalonci, s druge strane, nemaju potrebne resurse da već sad realizuju ovaj transfer.


"Blaugrana" je na pragu transfera Antoana Grizmana i pitanje je imaju li novca za Brazilca, s obzirom da bi mogao da košta najmanje 200 miliona evra. Stoga oni traže zaobilazne puteve kroz uvođenje svojih igrača u posao, uz novčanu doplatu.

Najrealnija opcija zasad jeste razmena u kojoj bi se dva brazilska reprezentatica zamenila dresova – Filipe Kutinjo bi otišao put Francuske, naravno uz doplatu od 100 miliona, dok bi se najskuplji fudbaler današnjice vratio na "Kamp Nou".

Šampion "Lige 1" smatra da to nije dovoljno, zato čitava priča i dalje stoji u mestu. Oni bi i Ivana Rakitića, ali Hrvat ne želi da menja boje, pa stoga žele da "iskamče" makar više novca uz Kutinja.

Real ne želi Nejmara, on bi bio samo luksuz koji ekipi koja je proživela rekonstrukciju ovog leta i nije preko potreban. U Madridu smatraju da je sedam godina mlađi Mbape po fudbalskom potencijalu, harizmi i marketinškom uticaju mnogo bolja opcija od brazilskog fudbalera i zato će biti prioritet u narednim prelaznim rokovima.

Sa druge strane, kontroverznom napadaču ostaje opcija povratka u Kataloniju, ali ona i dalje zavisi od brojnih faktora. Podsetimo, Nejmar je pre samo dve godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC