• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma - Real 2:2, Džeki gol, Joviću poluvrijeme

Autor mondo.ba

Zanimljiv prijateljski meč na rimskom "Olimpiku".

Četiri gola, mnoštvo lijepih poteza i prilika, mogli su da vide gledaoci na rimskom "Olimpiku", koji su sa uživanjem ispratili remi u prijateljskom susretu Rome i Real Madrida 2:2 (2:2).

Ali, sve to u prvom poluvremenu, dok je u nastavku ritam splasnuo, pa se mreže nisu tresle.

Dva puta su Madriđani vodili, prvo preko Marsela, a zatim i Kazemira, ali se "vučica" u oba navrata brzo uspjela vratiti.

Na 1:1 izjednačio je Dijego Peroti, da bi drugi gol Romi donio Edin Džeko, koji je osim ovog pogotka imao još nekoliko dobrih šansi, ali je Tibo Kurtoa većinom uspijevao zaustaviti njegove udarce.

Ovacije za Džeku, da li i oproštaj? (VIDEO)

Nastojali su Paolo Fonseka i Zinedin Zidan da isprobaju sve igrače na koje računaju, tako da je mnoštvo izmjena u drugom poluvremenu doprinijelo tome da izostanu tečnost u igri obje ekipe i žestok tempo, koji su bili prisutni tokom prvih 45 minuta.

Minutažu tokom cijelog drugog poluvremena u timu iz Madrida dobio je i Luka Jović, ali srpski napadač nije dobio mnogo upotrebljivih lopti, tako da je i dalje bez gola u dresu "kraljevskog" kluba.

Naravno, osim onih na treninzima.

Imao je jednu dobru šansu nakon asistencije Gareta Bejla, ali je njegov šut odbranio Pau Lopez.

Po završetku regularnih 90 minuta, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a spretniji su bili domaći igrači i slavili 5:4.

Roma: Lopez – Florenci (od 63. Spinacola), Facio, Žezus, Kolarov – Pelegrini (od 63. Dijavara), Kristante – Under, Zaniolo (od 76. Antonući), Peroti (od 67. Klajvert) – Džeko (od 76. Šik).

Real Madrid: Kurtoa – Militao, Varan, Naćo (od 46. Jović) – Karvahal (od 61. Odriozola), Modrić, Kasemiro (od 46. Kros), Valverde (od 46. Vinisijus), Marselo – Azar (od 71. Isko) – Benzema (od 61. Bejl).

...
Izvor: YouTube

Real Madrid sezonu u Primeri počinje narednog vikenda gostovanjem u Vigu protiv Selte, dok će Roma imati sedmicu više da se pripremi za početak Serije A i domaću utakmicu sa Đenovom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC